V siju žarometov: Elite Honors


Elite Honors je v polnem zamahu, naši partnerji pa z vnaprej določenimi mesečnimi cilji gradijo močnejši posel.

V maju je kar 383 evropskih partnerjev postalo Elite Honors Qualified (EHQ), kar pomeni, da so vpisali najmanj 383 novih distributerjev in za naše izdelke navdušili več kot 1000 uporabnikov. Partnerji, ki postajajo iz meseca v mesec EHQ, ugotavljajo, da so v svojem poslu pogrešali prav takšen model zaslužka.

Iskrene čestitke vsem, ki beležite uspehe z Elite Honors! V nadaljevanju pa si preberite nekaj misli nekaterih EHQ o njihovih uspehih s sistemom:

Augustine Schlack, Avstrija 
10x EHQ

Augustine razume, da morajo pozitivna načela, kot so poštenje, iskrenost in pristnost, biti gonilo vsakega posla. Dejstvo, da je tokrat že desetič zapored postala EHQ, kaže, kako velik pomen pripisuje življenju v skladu z zgoraj naštetimi vrlinami.

»Elite Honors je super,« pravi. »Spodbuja me, da zaviham rokave in da kot partnerka Synergy WorldWide še naprej utelešam načela, po katerih se ravna družba.«

Augustine je doslej že zabeležila velike uspehe v naši družbi. Zasluge zanje pripisuje krasnim ljudem, s katerimi sodeluje in ki ji pomagajo postati boljši človek. O Synergy ima povedati samo veliko lepega.

»Rada imam delo, rada imam poklicne priložnosti in rada imam kakovost izdelkov,« pravi. »Prav zaradi vsega zgoraj naštetega moj posel žanje odlične sadove!«

Malin Höglund, Švedska
7x EHQ

Malin, ki ji je že sedemkrat uspelo postati EHQ, točno ve, da se je treba za vse v življenju močno potruditi, in je navdušena tako nad Synergyjem kot nad EHC programom. Odkar je novembra 2015 postala naša partnerka, neumorno gradi posel.

Aktivna mati treh otrok rada teče, kuha in preživlja čas s svojo družino; vendar pa, čeprav veliko časa namenja svoji družini, to še ne pomeni, da ni pripravljena vložiti veliko truda v svoj posel.

»Z Elite Honors lahko zelo preprosto gradiš posel,« pravi. »Za vsak mesec posebej si pripravim načrt, zato mi tudi uspeva iz meseca v mesec postati EHQ.«

V prihodnosti se nadeja, da bo s pomočjo Synergyja dosegla svoje poklicne cilje, in se že veseli svoje rasti z roko v roki z rastjo podjetja.

Radka Weeden, Velika Britanija
6x EHQ

Ko se je pred nekaj leti pridružila vrstam naših distributerjev, je Radka vedela, da je postala del nečesa velikega.

Odkar je z nami, je postala že šestkrat EHQ in s polnim plinom raste še naprej. Sama verjame, da sta konsistentnost in strast odločilnega pomena za katerikoli posel. Vse bolje se počuti v vlogi mrežne tržnice, vse lažje se pogovarja z ljudmi in stopa iz svoje cone udobja. EH jo je navdal z neverjetno veliko samozavesti.

»Pri EH mi je najbolj pri srcu dejstvo, da si primoran usmeriti pozornost na doseganje določenega cilja iz meseca v mesec, pri tem pa pomagaš tudi partnerjem v svoji organizaciji.«

Zahvaljujoč dosedanjim dosežkom družbe, njeni transparentnosti in kakovosti izdelkov, ki ji ni para, ji je v resnično veliko veselje pomagati drugim do bolj zdravega in srečnejšega življenja.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam