V siju žarometov: Elite Honors


Elite Honors je v polnem zamahu, naši partnerji pa z vnaprej določenimi mesečnimi cilji gradijo močnejši posel.

V maju je kar 383 evropskih partnerjev postalo Elite Honors Qualified (EHQ), kar pomeni, da so vpisali najmanj 383 novih distributerjev in za naše izdelke navdušili več kot 1000 uporabnikov. Partnerji, ki postajajo iz meseca v mesec EHQ, ugotavljajo, da so v svojem poslu pogrešali prav takšen model zaslužka.

Iskrene čestitke vsem, ki beležite uspehe z Elite Honors! V nadaljevanju pa si preberite nekaj misli nekaterih EHQ o njihovih uspehih s sistemom:

Maria Corbet, Irska

Maria, ki ima, kakor temu radi rečejo Irci, dobro namazan jezik, je že od nekdaj zelo družabna in dolgojezična gospa, ki s pridom uporablja svoj dar tudi za Synergy, odkar ga je odkrila v začetku leta 2015. Skupaj z Niamh O'Brien je tudi spisala priročnik za usposabljanje partnerjev na irskem tržišču. Eden od njenih največjih dosežkov, s katerimi se lahko zaenkrat pohvali v svojem poslu, pa je devetkratni EHQ!

»Ko so nam v Rimu predstavili Elite Honors, mi je bilo jasno kot beli dan, da želim postati dvanajst mesecev zaporedoma EHQ – brez pardona! Zaenkrat mi zelo dobro kaže! Res sem navdušena, kako po zaslugi Elite Honors ostajam fokusirana in ustvarjalna.«

Ko nam je Maria še naprej pripovedovala o svoji izkušnji z Elite Honors, nam je hitro postalo jasno, kako zelo rada ima tako Synergy kot sam program Elite Honors. Maria, ki se je tako namenila postati EHQ dvanajst mesecev zapored, nam je zaupala, kako iz dna srca je hvaležna za vse priložnosti v okviru podjetja in kako zelo zagnano se žene naprej ter postaja vse boljša.

»Res sem hvaležna vsem, ki so se vrstam partnerjev pridružili pred menoj. Zavedam se, da so prav ti pionirji tlakovali pot in temelje zame, da mi je danes dano z veliko lahkoto graditi svoj posel.«

Kine Solbakken, Norveška 

Že več kot desetletje ni minil dan, ko se Kine ne bi tako ali drugače razgibavala, saj ji je aktiven življenjski slog preprosto prišel v kri. Ko je začela jemati Synergyjeve izdelke, so rezultati njihovega delovanja nanjo pustili velik vtis.

»Postala sem bolj vzdržljiva, sedaj imam več energije, čas regeneracije je krajši, opazila sem tudi bolj izrazit mišični tonus.«

Kine pravi, da z veseljem priporoča naše izdelke naprej, ker ve, da so kakovostni, ne pozabi pa omeniti niti programa Elite Honors.

Tako je pred kratkim že sedmič postala EHQ in vedno znova na lastne oči vidi, kako pozitivno program vpliva na njen posel.

»Rada imam Elite Honors, ker je zastavljanje ciljev mala malica ... vsak mesec moram preprosto postati EHQ, če ne doseči še kaj več. Zame je Elite Honors torej več kot samo še en v množici ciljev, saj mi daje potrebno spodbudo, da si ves čas prizadevam biti boljša.«

Mihael Voglar, Slovenija 

Po več mesecih hudih zdravstvenih težav, da niti ne omenjamo, kolikokrat je moral pod nož, je Mihael vedel, da mora spet prevzeti vajeti svojega življenja v svoje roke. Tako je kaj kmalu zatem, ko mu je njegov sponzor Damjan Korosec predstavil Synergy, vedel, da ima opravka s posebno priložnostjo.

»Na srečo sem takrat, ko je priložnost potrkala na vrata, premogel dovolj pameti, da sem jo zagrabil z obema rokama in začel proučevati Synergy.«

In tako je le kratek čas zatem, ko se je vse to odvijalo, že dvakrat postal EHQ, pred kratkim pa je celo dosegel prvo stopnjo – Star. Mihael popolnoma verjame v priložnost, ki jo prinaša Synergy, in v kakovost, ki jo tako naši izdelki kot ljudje, ki so del naše družine, prinašajo v industrijo mrežnega marketinga.

»Če bi moral Synergy opisati z eno besedo, bi rekel 'kakovost', če pa z dvema, bi izstrelil 'kakovostni ljudje'.«

Mihael ta kratki čas, odkar se je pridružil vrstam naših distributerjev, že zelo uživa v naši družbi. Prav zato na koncu še doda: »Če se pri tem ne zabavaš, si se tega napačno lotil.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam