IAM Cycling, ki ga sponzorira Synergy, tekmuje na letošnjem Tour de France


Kolesarska ekipa IAM Cycling, ki jo sponzorira Synergy, se na letošnji izdaji najslavnejše kolesarske dirke na svetu, ki se pravkar bliža koncu, bori za najvišja mesta.

Kolesarji IAM Cycling, ki tekmujejo na najstarejši in najbolj prestižni kolesarski dirki na svetu, resnično dajejo vse od sebe na vsaki etapi, ki zahteva od njih veliko napora. Jarlinson Pantano je dobil 15. etapo,  Jérôme Coppel je v 13. etapi zasedel 4. mesto, enak dosežek pa je že v 12. etapi uspel Stefu Clementu. Vsi ti kolesarji, ki jih sponzorira Synergy, zagotovo dvigajo prah na tej dirki! Kliknite tukaj za vse informacije o rezultatih posameznih etap in trenutni razvrstitvi vseh tekmovalcev in ekip.

IAM Cycling se tokrat že tretjič meri s konkurenco na tri tednov trajajočem Tour de France, na katerem se kolesarji nenehno borijo z mentalno in fizično utrujenostjo, spreminjajočimi se vremenskimi razmerami in pojavi, velikimi nihanji v nadmorski višini, pa tudi z logističnimi težavami, ko se skušajo sodniška in ekipna vozila prebijati med množicami navijačev, ki tekmovalce spremljajo ob poti.

Vsaka etapa prinaša čisto sebi lastne izzive. Leigh Howard se je tako v 9. etapi znašel v nezavidljivem položaju – skorajda bi ga pustili sredi ničesar.  Ker se je bil primoran ustaviti, da je najprej zamenjal oba obroča, nazadnje pa še kolo, bi se malodane lahko znašel sam samcat bogu za hrbtom, zato je na spustu močno pritisnil na pedala, da mu je uspelo ujeti skupino kolesarjev pred seboj.  Iz sebe je iztisnil še zadnjo kapljico moči, merilec hitrosti na kolesu pa je pokazal neverjetno hitrost – 122,7 km/h.

Tour de France je odličen primer športnega tekmovanja, katerega se udeležijo vrhunsko pripravljeni športniki. V čast nam je, da naši izdelki pomagajo kolesarjem ekipe IAM Cycling na zahtevnem popotovanju med Tourom, in se nadejamo, da jih boste vsi podpirali in navijali zanje vse do zadnje ciljne črte na letošnji dirki, ki jo bodo prevozili 24. julija.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam