Družba Synergy že devetič razglašena za »najbolj zdravo podjetje«


Organizacija Interactive Health vsako leto oceni fizično zdravje zaposlenih v 2000 podjetjih po vseh ZDA, tudi zaposlenih Synergy WorldWide in Nature's Sunshine.

Tako so nas leta 2015 že devetič zapored razglasili za eno od najbolj zdravih podjetij v ZDA. Prislužili smo si potemtakem priznanje, ki ga je bilo od 2000 testiranih podjetij deležnih le 154 družb, smo pa tudi eno od le dveh podjetij, ki je ta laskavi naziv prejelo devet let zapored.

Kot wellness podjetje, ki daje zdravje svojih strank na prvo mesto, tudi sami živimo v skladu s svojimi načeli. Družino naših zaposlenih sestavljajo ljudje, ki ves čas preverjajo in izboljšujejo svoje zdravje. Leta 2015 so tako sodelovali v 12 tednov trajajočem izzivu za boljšo kondicijo, vsakoletnem zabavnem teku na pet kilometrov, zelenjavnem izzivu, programu za hojo Walktober in na vsakoletnem zdravstvenem sejmu, zaposlenim pa smo tudi povrnili stroške sezonske karte za uporabo telovadnice. Prav po zaslugi teh programov naši zaposleni ostajajo aktivni in pazijo na svojo prehrano. Poleg tega tudi vsi vsak dan jemljejo naše izdelke, ki veljajo za osnovo optimalnega zdravja.

Zdravi zaposleni predstavljajo močno in produktivno delovno silo. Synergy WorldWide si tudi tako prizadeva dajati zgled zdravega življenjskega sloga in puščanja pečata.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam