Kvalificirajte se za usposabljanje za močne vodje v Barceloni!


Vodstvo Synergy WorldWide in naši najboljši vodje vas vabijo na prvo usposabljanje v zgodovini podjetja na sedežu naše evropske pisarne, in sicer med 2. in 4. decembrom 2016 v World Trade Centru v Barceloni. Vsi tisti, ki se ga boste udeležili, boste deležni usposabljanja nekaterih največjih strokovnjakov za različna področja, ki vam bodo pomagali ponesti Synergy posel v višave.

ZAKAJ NAJ BI SE UDELEŽILI TEGA USPOSABLJANJA?

Ker bomo vzeli pod drobnogled novi duplikacijski sistem, s katerim boste prejeli potrebno strukturo za svoj posel. Poleg tega bomo izpeljali ločene sestanke za partnerje po posameznih stopnjah, s katerimi jim želimo v skladu z njihovimi potrebami in izkušnjami z mrežnim marketingom doseči preboj v poslu.

KVALIFICIRANI PARTNERJI 

Partnerji, ki se boste med 1. julijem in vključno 31. oktobrom kvalificirali v skladu z enim od pogojev, ki jih navajamo v nadaljevanju, boste prejeli posebno vabilo na dogodek, imeli priložnost dobiti povrnjene stroške leta, prenočišča in še marsičesa drugega, kar bo seveda odvisno od naporov, ki jih boste vložili v izpolnjevanje kvalifikacijskih pogojev. Vsi kvalificirani partnerji boste v vabilu prejeli tudi povezavo, preko katere se boste lahko prijavili na dogodek.

KVALIFIKACIJA ZA DOGODEK 

1. Tri od skupaj štirih kvalifikacijskih mesecev obdržite stopnjo Team Leader + v istem obdobju postanite Elite Honors Qualified (EHQ)

Kaj si prislužite, če izpolnite ta kvalifikacijski pogoj: vabilo na dogodek, povrnjen strošek leta do Barcelone in nazaj, prenočišče v hotelu in vabilo na VIP večerjo.

2. Dva od skupaj štirih kvalifikacijskih mesecev obdržite stopnjo Team Leader + v istem obdobju postanite Elite Honors Qualified (EHQ).

Kaj si prislužite, če izpolnite ta kvalifikacijski pogoj: vabilo na dogodek, prenočišče v hotelu in vabilo na VIP večerjo.

3. Enega od skupaj štirih kvalifikacijskih mesecev obdržite stopnjo Team Leader + v istem obdobju postanite Elite Honors Qualified (EHQ).

Kaj si prislužite, če izpolnite ta kvalifikacijski pogoj: vabilo na dogodek in na VIP večerjo.

4. Če ste Team Manager: štiri od skupaj štirih kvalifikacijskih mesecev obdržite stopnjo Team Manager + v istem obdobju postanite Elite Honors Qualified (EHQ)

Kaj si prislužite, če izpolnite ta kvalifikacijski pogoj: vabilo na dogodek, prenočišče v hotelu in vabilo na VIP večerjo.

5. Če imate stopnjo Team Director ali višjo: štiri od skupaj štirih kvalifikacijskih mesecev obdržite najmanj eno stopnjo pod najvišjim doseženim pinom + v istem obdobju postanite Elite Honors Qualified (EHQ)

Kaj si prislužite, če izpolnite ta kvalifikacijski pogoj: vabilo na dogodek, prenočišče v hotelu in vabilo na VIP večerjo.

OPOZARJAMO VAS, da so zgoraj omenjene nagrade namenjene eni osebi na uporabniški račun kvalificiranega partnerja, vendar jih bodo deležni tudi poslovni partnerji in/ali zakonci kvalificiranih partnerjev s stopnjo najmanj Team Elite. Synergy bo povrnil stroške leta do višine 250 EUR. Družba bo poskrbela tudi za rezervacijo vseh bivanj v hotelu. Kvalificirani partnerji, ki ne boste sprejeli ponujene sobe, ne boste prejeli povrnjenih stroškov za prenočišče.


NEKVALIFICIRANI PARTNERJI 

Dogodka se boste lahko udeležili tudi partnerji, ki se ne boste kvalificirali v skladu z zgoraj navedenimi pogoji, vendar bo za vas na voljo le omejeno število sedežev. Opozarjamo vas tudi, da boste morali svoje potne stroške kriti iz lastnega žepa.


Naj vam uspe! Gradite svoj pečat!


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam