Fundacija 5 Star Legacy pušča pečat na BalijuDobrodelni partner Synergy WorldWide, Fundacija 5 Star Legacy, ima to poletje obilo dela. Pred kratkim je njeno vodstvo, vključno s Triple Presidential Executivom, Markom Comerjem, odpotovalo na Bali v Indoneziji, kjer so več sosesk, šol in drugih ustanov oskrbeli z osnovnimi potrebščinami.

Najprej so Mark in nekaj drugih partnerjev Synergy WorldWide učencem osnovne šole v vasi Buahan podarili 85 parov čevljev in nogavic. Med obiskom šole so tudi lačne majhne otroke nahranili z mlekom in piškoti, starejši domačini pa so si lahko brezplačno privoščili kavo.

Mark in njegovi kolegi so se nato podali v socialno ustanovo za slepe otroke, Dria Rabo,  kateri so poleg hrane izročili tudi denar, ki so ga zbrali med izzivom Fundacije 5 Star Legacy, v katerem so sodelovali partnerji Synergy WorldWide na Džakarti in Baliju.

V Dria Rabi se je odvijala tudi posebna večerja na stroške Fundacije 5 Star Legacy, na katero je Mark Comer povabil kvalificirane partnerje z Balija, učence in zaposlene.

Synergy ponosno podpira napore Fundacije 5 Star Legacy, namenjene popolni odpravi cikla revščine v revnejših predelih sveta. Obiščite spletno stran Fundacije, kjer si lahko preberete več o prihajajočih dogodkih in tudi donirate za dober namen.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam