Pravila in postopki glede uporabe socialnih medijev


Socialni mediji so lahko odlično orodje za gradnjo in podpiranje Synergy posla.

V naših Pravilih in postopkih si lahko preberete navodila glede uporabe socialnih medijev, ki vam pomagajo z gotovostjo in učinkovito uporabiti vse mogoče spletne aplikacije in aplikacije Synergy WorldWide. Za socialne medije so še zlasti pomembni tisti deli Pravil in postopkov, v katerih je govora o etičnem kodeksu, trženju in oglaševanju naših izdelkov ter o socialnih medijih in socialnem mreženju.

Ključni poudarki so naslednji:

 1. Ravnati morate profesionalno, etično, v skladu z zakonom in z ustrezno mero previdnosti. 
 2. Vsa sporočila, ki jih pošiljate s svojega uporabniškega računa, in osebni podatki v vašem profilu morajo biti pravilni in nezavajajoči ter tudi sicer biti v skladu z vsemi zahtevami v Pravilih in postopkih ter drugih navodilih, ki jih kako drugače poda Synergy WorldWide. 
 3. Vedno se morate predstaviti kot neodvisen/-na distributer/-ka Synergy WorldWide. 
 4. Uporabiti smete naš logotip za neodvisne distributerje, vendar izključno za trženje naših izdelkov, ne pa tudi izdelkov in storitev konkurenčnih družb. Druge uporabe naše intelektualne lastnine so razen z izrecnim pisnim dovoljenjem Synergy WorldWide strogo prepovedane. 
 5. Naše izdelke je dovoljeno prodajati izključno kot prehrambene izdelke, vitamine, minerale in prehranska dopolnila. (Nobenega od naših izdelkov ni dovoljeno prodajati kot sredstvo, s katerim se posredno ali neposredno preprečujejo ali zdravijo bolezni.) 
 6. NE POSTAVLJAJTE DIAGNOZ ZA RAZLIČNE BOLEZNI IN NE “PREDPISUJTE” IZDELKOV. 
 7. Nikoli nikomur ne svetujte, naj ne hodi več k svojemu zdravniku ali drugem zdravstvenem delavcu oziroma naj preneha jemati od takšne osebe predpisana zdravila ali upoštevati njena priporočila. 
 8. Našim izdelkom in prehranskim dopolnilom nikoli ne pripisujte katerekoli medicinske uporabe. 
 9. Neprimerne trditve o naših izdelkov niso dovoljene. Kakšne so primerne trditve o naših izdelkih? Omenite lahko prednosti, o katerih je govora na naši spletni strani in na embalaži izdelkov, trditve pa se običajno nanašajo na delovanje izdelka na celotno telo ali organ v telesu. (Primer trditve v skladu z zakonom bi bil: Synergyjev ProArgi-9+ vsebuje vitamina B6 in B12, ki oba prispevata k tvorbi rdečih krvničk in presnovi homocisteina.) 
 10. Z uporabniških računov, preko katerih tržite naše izdelke, nikoli ne pošiljajte sporočil o zasebnih zadevah, žaljivih in političnih videov, slik, grafičnih elementov, besedil ali drugih spornih sporočil. 
 11. Zgornje omejitve veljajo tudi za osebne uporabniške račune in za uporabniške račune, ki se uporabljajo v neslužbene in nepoklicne namene, vsi komentarji in sporočila morajo biti profesionalni in primerni. 

Za več informacij o pravilih in postopkih, ki veljajo za uporabo socialnih medijev, si lahko preberete Pravila in postopke, še zlasti tiste dele, v katerih je govora o etičnem kodeksu, omejitvah za partnerje in trženju naših izdelkov, lahko pa se tudi obrnete na svojega predstavnika v službi za pomoč uporabnikom ali nam pišete na hotline@synergyworldwide.com.

Shranite si Pravila in postopke v PDF formatu, o katerih je govora zgoraj, da boste bolj učinkovito tržili naše izdelke na socialnih medijih.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam