V siju žarometov: Elite Honors


Elite Honors je v polnem zamahu, naši partnerji pa z vnaprej določenimi mesečnimi cilji gradijo močnejši posel.

V juniju je kar 383 evropskih partnerjev postalo Elite Honors Qualified (EHQ), kar pomeni, da so vpisali najmanj 383 novih distributerjev in za naše izdelke navdušili več kot 1000 uporabnikov. Partnerji, ki postajajo iz meseca v mesec EHQ, ugotavljajo, da so v svojem poslu pogrešali prav takšen model zaslužka.

Iskrene čestitke vsem, ki beležite uspehe z Elite Honors! V nadaljevanju pa si preberite nekaj misli nekaterih EHQ o njihovih uspehih s sistemom:

Liz James, Velika Britanija 
8x EHQ

Liz James, ki je že osemkrat postala EHQ, se ponaša s pozitivno naravnavnostjo, strastjo, da pomaga drugimm in z močno delovno etiko, je v Synergy WorldWide našla svojo nišo, ki ji je pisana na kožo. Sam koncept mrežnega marketinga ji je bil pred tem tuj, vendar se vsako jutro zbudi odločena, da pusti pozitiven pečat iz dneva v dan, se uči in izboljšuje svoje veščine.

Navdušena je nad integriteto podjetja. Povedala nam je, da delo za Synergy ustvarja srečno in zabavno okolje, v katerem se življenja spreminjajo na bolje, Elite Honors pa jo je spodbudil, da pusti še večji pozitivni pečat na ljudeh.

»Elite Honors mi je resnično pomagal, da vodim s svojim zgledom. Pomembno mi je, da so člani moje organizacije uspešni, in verjamem, da če jim ves čas tlakujem pot, tudi njim pomagam, da bolj samozavestno, fokusirano in motivirano sledijo svojim ciljem.«

Jolanta Nalewaj, Poljska
7x EHQ

Jolanta se je sprva nad Synergyjem navdušila po zaslugi Phytolifa in njegovih zdravstvenih koristi, vendar je že kaj kmalu sama (skupaj z ostalimi družinskimi člani) začela redno jemati tudi druge Synergyjeve izdelke. Že od nekdaj rada spoznava nove obraze, zato v Synergyju vidi popolno priložnost zase.

Kot članica Elite Honors Cluba verjame v sistem Elite Honors, ker spodbuja partnerje, da si prizadevajo uspeti.

»Elite Honors resnično pomaga, da iz meseca v mesec gradiš svoj posel, kar je v tej industriji še kako pomembno,« pravi.

Teresa Karczmarczyk, Poljska
6x EHQ

Teresa se je z mrežnim marketingom prvič srečala pred 25 leti, zelo ponosna pa je na svojo odločitev, da se vpiše kot naša partnerka. Šestkratna EHQ verjame, da nas čaka lepa prihodnost, in je vesela, da je del nečesa večjega od sebe, ki lahko pomaga toliko ljudem.

Teresa močno verjame v Elite Honors in se popolnoma zanese tako na sistem kot na priložnosti, ki jih ponuja partnerjem, ki so pripravljeni zavihati rokave.

»Zame je bilo postati EHQ mala malica. Smo podjetje z izjemnimi izdelki po zelo dostopnih cenah, za trud, ki ga vlagamo v svoj posel, pa smo tudi denarno nagrajeni. Tako ni težko postati EHQ, če si del nečesa tako izjemnega, kot je Synergy.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam