Promocija Go Elite podaljšana do konca leta 2016!


Synergy je od marca pa do danes partnerjem po vsej Evropi izplačal neverjetnih 114.800 evrov bonusov iz naslova promocije Go Elite. Obenem smo bili doslej priča 70-odstotnemu povečanju števila partnerjev, ki jim je uspelo prislužiti si Go Elite 10 bonus, iz meseca v mesec pa beležimo tudi porast števila EHQ partnerjev.

Zavoljo te rasti smo še enkrat sklenili, da podaljšamo promocijo Go Elite (ki naj bi se sicer iztekla 31. avgusta) vse do konca leta (do vključno 31. decembra).

Tako so vam na voljo še štirje dodatni meseci, da si še bolj napolnite mošnjiček z mesečnimi provizijami, če postanete sami EHQ in k temu spodbudite tudi osebno sponzorirane partnerje. Ne pozabite, da lahko glede na število osebno sponzoriranih partnerjev, ki tudi postanejo EHQ, na svoj bančni račun prejmete bonus v višini 250, 500 ali 1200 evrov.

KLIKNITE TUKAJ za več informacij, kako postati EHQ in priti do bonusa Go Elite.

Komaj čakamo, da vas denarno nagradimo za rast posla vse do konca leta, in držimo pesti, da vam bo uspelo doseči tudi vse cilje, ki ste si jih zastavili za svoje delo pri Synergyju. Vso srečo!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam