NAJNOVEJŠI SYNERGYJEV PIN: LEGACY PRESIDENTIAL EXECUTIVE


Zahvaljujoč uspehom naših partnerjev po vsem svetu, ki jim ni para, smo pri Synergyju vpeljali še višjo stopnjo od Triple Presidential!

TAKO VAM S PONOSOM PREDSTAVLJAMO NAJNOVEJŠO STOPNJO, KI JO LAHKO DOSEŽETE: LEGACY PRESIDENTIAL EXECUTIVE.

Gre za najvišjo stopnjo Presidential Executive, ki jo lahko dosežete naši elitni partnerji. Ker je Legacy Presidential samo stopničko višje od Triple Presidential, se bodo lahko naši obstoječi Triple Presidential – Yun in Han Tae Hwang ter Mark Comer – kaj kmalu že lahko kitili s to stopnjo. Pa si na hitro poglejmo, kaj je potrebno za dosego novega pina:

LEGACY PRESIDENTIAL

  1. 2.000.000 CV volumna v šibki nogi
  2. osebno sponzorirajte 4 Presidential Executive partnerje (na vsaki nogi po najmanj enega) 

Ko izpolnete pogoje za Legacy Presidential, prejmete štiri deleže provizij iz našega sklada za globalne bonuse, seveda pa ste deležni tudi različnih priznanj in nagrad, ki si jih prislužite s takšnim dosežkom.

Na tem mestu bi radi čestitali čisto slehernemu partnerju Synergy WorldWide, ki kjerkoli na svetu pušča pečat s svojim poslom in ki si prizadeva segati vse višje. V ozadju priznanj, ki jih prejmete za vsak novi doseženi pin, so številna življenja, ki jih spreminjate z našimi kakovostnimi zdravstvenimi rešitvami.

Hvaležni smo vam za ves trud, ki ga vlagate v svoj posel, in se že veselimo dne, ko bomo smeli izreči priznanje prvemu Legacy Presidential v zgodovini družbe!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam