Dodatno pojasnilo o novih kvalifikacijah za Elite HonorsPred nekaj dnevi smo vam na blogu predstavili nove kvalifikacije za Elite Honors, ki veljajo od 1. januarja letos.  Kot družba se seveda že veselimo vpliva, ki ga bo imel program na rast po celotni Evropi.

Po objavi na blogu vas je veliko spraševalo o aktivacijskem volumnu kot komponenti kvalifikacij za EH, zato vam sedaj želimo ta del kvalifikacij natančneje razjasniti.  V članku na blogu je bilo navedeno, da se boste odslej lahko kvalificirali za Elite Honors, če boste izpolnjevali naslednje pogoje:

Kvalifikacijske stopnje:
Partnerji se boste glede na količino ustvarjenih CV na prvem sledilnem centru (TC1) kvalificirali za eno od treh stopenj Elite Honors, na podlagi česar boste tudi deležni ustreznega priznanja. Kot pravkar omenjeno, bomo upoštevali količino ustvarjenih CV na prvem sledilnem centru (TC1) na mesec, aktivacijskega volumna kot ločene zahteve za EH pa ne bomo več upoštevali.

600 CV*
1200 CV*
2400 CV*

*Gre za število ustvarjenih CV poleg zahtevane količine CV za osebno kvalifikacijo za izplačilo bonusov, ki v Sloveniji znaša 100 CV.

Primer: v Sloveniji se za izplačilo bonusov kvalificirate z naročilom za osebno kvalifikacijo v višini najmanj 100 CV na mesec. Če boste želeli od letos naprej postati Elite Honors Qualified, boste morali tako na TC1 v danem mesecu ustvariti najmanj 700 CV volumna (100 CV za osebno kvalifikacijo za prejem bonusov + 600 CV).

Zgoraj je navedeno, da »aktivacijskega volumna kot ločene zahteve za EH ne bomo več upoštevali«, kar pomeni naslednje: leta 2016 ste se partnerji za EH kvalificirali samo, če ste poleg ustvarjenega volumna na TC1 aktivirali oziroma vpisali nove/-ga partnerja/-e (aktivacijski volumen je moral znašati najmanj 200 CV na mesec). Te zahteve za to, da od letos naprej postanete EHQ, ni več.

Seveda pa velja, da se bo novim distributerjem, ki se bodo »aktivirali« letos, količina CV v njihovem aktivacijskem naročilu vštela v količino CV, ki so potrebni za kvalifikacijo za Elite Honors. Osebni aktivacijski volumen še vedno velja za osebni volumen na TC1.

Če imate glede tega še kakršno koli vprašanje ali potrebujete še dodatna pojasnila, se obrnite na regijskega direktorja za svoje tržišče ali na svojega predstavnika v službi za pomoč uporabnikom.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam