Slovenski Kickoff 2017 je razprodan


S ponosom vas obveščamo, da je slovenski Kickoff 2017, ki se bo odvijal v nedeljo, 15. januarja 2017, v Hotelu Stil v Ljubljani, kjer bomo obeležili začetek naše petletne strategije in predstavili prihodnost naše družbe, Elite Health oziroma elitno zdravje, popolnoma razprodan.

Glavni poudarek elitnega zdravja je človeški mikrobiom, z našimi izdelki pa bomo revolucionirali pogled na zdravje v industriji direktne prodaje, zato vabimo vse slovenske in hrvaške partnerje, ki ste si uspeli zagotoviti vstopnico, da se nam pridružite na Kickoffu, kjer boste izvedeli vse o izjemno razburljivih novostih, ki vas čakajo v Evropi, in samo na dogodku imeli možnost naročiti nove izdelke, ki jih s ponosom predstavlja Synergy WorldWide.

Bodite z nami, ko vam bodo regijski direktor za Slovenijo, Avstrijo in Nemčijo, Nader Poordeljoo, Diamond Executive, Hakan Cetin, in slovenska Team Directorja, Boštjan Pilej in Irena Kladivar, predstavili načrte za leto 2017 in kako lahko izkoristite naš koncept elitnega zdravja kot nepogrešljiv del svojega Synergy posla!

Na dogodku bomo gostili tudi plesnega učitelja Matjaža Brinovca, atletinjo Nino Djordjević in pevko Neisho.
Z vsemi srečneži, ki imate svojo vstopnico, se vidimo torej v nedeljo, 15. januarja 2017, ob 10h, v Hotelu Stil na Litijski cesti 188, 1261 Ljubljana.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam