MAJA SE VRAČAMO K OSNOVAM


Pridružite se nam na ekskluzivnem usposabljanju za naše partnerje, ki se bo med 5. in 7. majem odvijalo v prekrasnem Jesolu v Italiji! Počitniška obmorska destinacija le streljaj od dih jemajočih Benetk je kot naročena za spoznavanje sistemov, programov in izdelkov, s pomočjo katerih boste lahko beležili uspehe po celotni Evropi, zato se prijavite še danes!

Na dogodku »Back to Basics« (Nazaj k osnovam) se lahko nadejate poglobljenih usposabljanj in posebnih prezentacij, med katerimi vam bodo naši najuspešnejši vodje predstavili svoje formule za uspeh. Zagrabite priložnost z obema rokama in izkoristite znanje in izkušnje, ki vam jih bodo zaupali, da ponesete svoj posel na višjo stopničko.


INFORMACIJE O DOGODKU 
Kje: Jesolo, Pala Arrex, via Aquileia 1, 30016, Italija (blizu Benetk)
Kdaj: med 5. in 7. majem 2017
Cena: 79 EUR (znesek bomo trgali s kreditne kartice, ki ste jo vnesli v svoj Pulse)

PROGRAM: 
5. maj – VIP večerja (samo za povabljence; glej spodaj za kvalifikacijske pogoje)
6. maj – Prvi in drugi sklop predavanj: celodnevno usposabljanje
7. maj – Tretji sklop predavanj: usposabljanje bo trajalo od 8h do 13h

VIP večerja: 

na VIP večerji, katere stroške bo v celoti kril Synergy WorldWide, boste uživali v odlični hrani in še boljši družbi. Kvalifikacijsko obdobje za VIP večerjo je od oktobra 2016 do vključno marca 2017.

Kvalifikacijski pogoji: 

1. Napredujte na stopnjo Team Manager ali
2. med kvalifikacijskem obdobjem najmanj en mesec ohranite najmanj stopnjo Team Manager

Vsi kvalificirani partnerji lahko na večerjo pripeljejo enega gosta (poslovnega partnerja, če imata skupen ID, zakonca ali izvenzakonskega partnerja). Družba bo vse kvalificirane partnerje še pravočasno obvestila o nadaljnjih podrobnostih. Zaenkrat je pomemben samo datum 5. maj. Zastavite si za cilj, da postanete Team Manager, saj želimo praznovati vaše dosežke skupaj z vami!

O JESOLU 

Obiska Jesola se lahko veselite iz več razlogov. Jesolo je pravi dragulj ob Jadranskem morju, ki se ponaša z nedotaknjenimi plažami, prijetno energijo in toplim vremenom (povprečna temperatura maja znaša 22 stopinj Celzija). Na lastne oči se prepričajte, zakaj je tako priljubljena spomladanska počitniška destinacija za številne turiste.

Poleg tega je oddaljen le eno uro od slavnih beneških kanalov. Zapeljite se z gondolo med zgodovinskimi zgradbami, obiščite Trg sv. Marka, Baziliko sv. Marka ali Doževo palačo. Benetke sodijo med najbolj priljubljene počitniške destinacije v Italiji. Zato vam polagamo na srce, da si vzamete še kak dan za obisk tega dih jemajočega mesta.

Se že veselimo vaše družbe v Jesolu. Vrnite se k osnovam in zgradite posel, ki vam bo bolj polnil mošnjiček kot doslej!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam