SUCCESS RETREAT


Preživite 5 noči in 4 dni na v celoti plačanem oddihu Synergy WorldWide, Success Retreat (oddihu uspeha)! Če se boste zanj kvalificirali, boste lahko s svojim gostom uživali v sprostitvi, zabavi in usposabljanjih na eni od najpriljubljenejših otoških turističnih destinacij v Evropi – na španskem otoku Formentera!

O FORMENTERI 


Pred oči si prikličite otok s kilometri in kilometri dolgimi plažami z belim peskom, na katerih se lomijo valovi dih jemajočega in kristalno čistega morja. Otok Formentera je najbližji sosed otoka Ibize, vendar je med številnimi turisti bolj v čislih, ker na njej ni množičnega turizma, ponaša pa se tudi z izjemno ohranjeno naravo in hrano za prste obliznit. Doživeti Formentero na lastni koži pomeni uživati na eni od najlepših turističnih destinacij na svetu, kamor se lahko z našo pomočjo podate vzpenjajoče se zvezde partnerjev v Evropi.

KAKO SE KVALIFICIRATE?


Kvalifikacijsko obdobje za Success Retreat traja od 1. januarja do 31. decembra 2017. V tem času morate izpolniti vse spodaj navedene pogoje:

  1. dosezite in/ali 5 mesecev ohranite stopnjo Team Manager 
  2. postanite 3 mesece Elite Honors Qualified
  3. na TC1 v celem letu ustvarite najmanj 7200 CV volumna 

KATERE STROŠKE ODDIHA KRIJE DRUŽBA? 


Synergy WorldWide bo kril vse vaše stroške, kar vključuje tudi letalsko karto, prevoz z/na letališče in vse obroke. Vi se samo kvalificirajte, za vse ostalo poskrbimo mi. Lahko se zanesete, da boste v dobrih rokah!

Kvalificirani partnerji lahko pripeljejo še enega gosta (poslovnega partnerja, če imata skupen ID, zakonca ali izvenzakonskega partnerja).

KDAJ SE BO ODVIJAL SUCCESS RETREAT? 


Success Retreat se bo odvijal v drugem četrtletju leta 2018 (nekje med aprilom in junijem 2018), točni datumi bodo znani do konca leta 2017.

Team Manager sodi med ene prvih stopenj, ki smo jih vpeljali pri Synergy WorldWide, ki so ključnega pomena za naše vodje. Če vam uspe doseči in ohraniti stopnjo Team Manager, ste postavili trdne temelje za dolgoletno stalno rast svojega posla. Naj bo leto 2017 VAŠE leto. Se že veselimo snidenja na Formenteri!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam