DOŽIVITE SYNERGY V LETU 2017


Letos vas vabimo, da »doživite Synergy« kot še nikoli prej. Obiščite nas v Salt Lake Cityju, kjer vam bomo podrobneje predstavili družbo in po čem se razlikujemo od drugih. Obiščite sedež družbe in Center Hughes za raziskave in razvoj ter si v družbi vodnika oglejte naš proizvodni obrat. Obljubljamo vam nepozabno doživetje!

KAKO SE KVALIFICIRATE?


Trimesečno kvalifikacijsko obdobje za obisk v letošnjem letu se je že začelo. Če želite »doživeti Synergy«, morate od januarja do vključno marca letos izpolniti vse naslednje kvalifikacijske pogoje:

1. Vsak mesec ustvarite 600 CV volumna na TC1
2. Vsak mesec ustvarite aktivacijski volumen z vpisom novih partnerjev v višini 600 CV
3. Vse tri mesece skupaj ustvarite najmanj 3000 CV volumna na TC1
4. Vaša stopnja ob koncu kvalifikacijskega obdobja mora biti najmanj Silver

KAJ JE VKLJUČENO V »DOŽIVITE SYNERGY V LETU 2017«?


Vsem kvalificiranim partnerjem bomo krili vse stroške od prihoda v Salt Lake City naprej, kar vključuje tri noči v hotelu, vse obroke, transferje z/na letališče in prevoze tekom vašega bivanja. Stroške leta v in iz ZDA morajo kriti kvalificirani partnerji sami.


KDAJ BOSTE »DOŽIVELI SYNERGY V LETU 2017«?


Kvalificirani partnerji boste sedež družbe, Center Hughes in proizvodni obrat obiskali junija 2017. Točen urnik in datume obiska bomo sporočili kmalu.

Synergy WorldWide se že veseli vašega obiska. Če imate kakršno koli vprašanje glede kvalifikacijskih pogojev ali česar koli drugega v zvezi s samim dogodkom, se obrnite na svojega predstavnika v klicnem centru za pomoč uporabnikom ali regijskega direktorja, ki je zadolžen za vaše tržišče.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam