LEGACY RETREAT BO LETA 2019 V LONDONU!


Aprila 2019 se nam pridružite v Londonu in na bližnjem podeželju. Le malokatera destinacija na zemeljski obli se ponaša s tako dih jemajočo kombinacijo zgodovine, vpliva in legend ter razkošja, veličine in vznemirljivosti.

Vsakoletni Legacy Retreat velja za naš najbolj prestižen dogodek. Čeprav se vsakič odvija drugje, kvalifikante vedno znova navdušimo z izjemnimi znamenitostmi, razkošno nastanitvijo, hrano za prste obliznit, dogodivščinami in drugimi doživetji, ki se jim bodo za vedno zapisala v srce.

Naši kvalifikanti bodo imeli tako leta 2019 priložnost, da se naužijejo ene od najpomembnejših destinacij, ki ima za seboj dolgo zgodovino. Naši gosti bodo uživali v mestnem vrvežu in prečudovitem okoliškem podeželju. Synergy preprosto privošči svojim partnerjem le najboljše, zato bomo z našimi kvalifikanti ravnali tako, kot da so modre krvi.

V enem od največjih mest na svetu, Londonu, vas lahko navdihne marsikaj. Ker nočemo, da zamudite naslednji Legacy Retreat, vas vabimo, da se zavežete kvalificirati zanj!


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam