ZAČETNA STOPNJA ZA BONUS TITLE PLUS: DENAR NA DOSEGU ROKE!


Lani ste napredovali v stopnji. Letos pa bi si radi prislužili bonus Title Plus? Za vas imamo dobro novico!

Številni izjemni partnerji ste v letu 2017 dosegli nove stopnje na podlagi PIN volumna. Letos se bomo v Evropi vrnili na prvotni program, po katerem se dosežena stopnja določa na podlagi mesečnega volumna na profitni nogi. Vsi tisti, ki ste leta 2017 dosegli nove najvišje stopnje z manjšim volumnom na profitni nogi, morda menite, da vas do naslednje stopnje in bonusa Title Plus čaka še veliko dela. Vendar je vsakršen strah popolnoma odveč! Vaš bonus Title Plus vam je lažje dosegljiv, kot si morda mislite.

Synergy bo za namene promocije Title Plus upošteval vašo stopnjo na podlagi najvišjega mesečnega volumna na profitni nogi, ki ste ga ustvarili v letu 2017.

Pa prikažimo to s primerom:
• Če ste leta 2017 na podlagi »PIN volumna« (kombinacije volumna na TC1, volumna na profitni nogi in volumna za izplačilo elitnega popusta) dosegli stopnjo Gold ...
• ... a ste v najboljšem mesecu ustvarili le 600 CV volumna na profitni nogi ...
... boste svoje popotovanje do bonusa Title Plus začeli na stopnji Star, kar pomeni, da boste začeli prejemati bonus, ko boste dosegli stopnjo Bronze!

Seveda boste še vedno veljali za partnerja s stopnjo Gold in pri vseh ostalih promocijah ter programih bomo upoštevali vašo najvišjo doseženo stopnjo glede na PIN volumen (tj. Gold). Še vedno si tudi prizadevajte postati Team Leader, ki je naslednja stopnja. VENDAR si lahko za namene promocije Title Plus:

• prislužite bonuse iz naslova promocije Title Plus za dosego in ohranitev stopenj Bronze, Silver, Gold in naprej le, če izpolnjujete pogoje za volumen na profitni nogi (torej PIN volumen ne bo več veljal);
• če boste dosegli in ohranili zahtevani volumen na profitni nogi za stopnjo Bronze, si lahko prislužite dodatnih 500 EUR!Kar je odlična novica ne samo za tiste, ki ste napredovali v stopnji v letu 2017, ampak tudi za tiste, ki ste morda že daleč v preteklosti dosegli najvišjo doseženo stopnjo, kasneje pa se vam je volumen na profitni nogi zmanjšal.

Pa prikažimo to s primerom:
• Če ste pred več leti postali Team Elite ...
• ... a ste v najboljšem mesecu v letu 2017 na profitni nogi dosegli dovolj volumna samo za stopnjo Gold ...
• ... se bo vaše popotovanje za bonus Title Plus začelo na stopnji Gold in ne Team Elite! Kar pomeni, da boste lahko ob povečevanju volumna na profitni nogi prejemali bonuse za dosego/ohranitev stopnje Team Leader, Team Manager, Team Director, Team Elite in celo Pearl Executive!
• Tako si boste lahko prislužili VELIKO dodatnega denarja po zaslugi bonusa Title Plus in nove začetne stopnje v okviru bonusa Title Plus! Vedeti morate, da tega sistema nismo vpeljali zato, da bi ogrozili vaše stopnje, za katere ste se v preteklosti tako zelo trudili, ampak zato, da bo od naše promocije Title Plus imelo čim več koristi čim več pridnih partnerjev.

S tem namenom vas želimo spodbuditi h gradnji nog vašega posla. Začnite ponovno sponzorirati več ljudi in povečajte velikost svojega tima. Bonus Title Plus vam je na razpolago in predstavlja le eno od številnih dolgoročnih nagrad, ki vam jih bo prinesla gradnja močnega Synergy posla. Vso srečo vsem!

Za več informacij o promociji Title Plus kliknite tukaj.
Za več informacij o napredovanju po stopnjah kliknite tukaj.
Če imate kakšno vprašanje za našo službo za pomoč uporabnikom, kliknite tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam