PREDSTAVLJAMO NOVO PROMOCIJO: TITLE PLUS


Zelo zanimiva promocija Title Plus vas nagrajuje z dodatnimi bonusi za dosego in ohranjanje novih stopenj!

Najuspešnejša promocija Synergy WorldWide v Severni Ameriki v zgodovini družbe, Title Plus, se z letom 2018 seli tudi na evropska tla. Partnerji v okviru promocije Title Plus niso deležni samo bonusov za dosego in ohranjanje novih stopenj, ampak tudi bonusov iz naslova programa Elite Honors.

TRAJANJE PROMOCIJE: od 1. januarja do vključno 31. decembra 2018

Partnerji si lahko prislužite tudi do več tisoč evrov bonusov iz naslova promocije Title Plus! Kako?

Dosezite novo stopnjo. Ohranite to stopnjo. Najmanj enkrat se kvalificirajte za Elite Honors Club.
PREDSTAVITEV PROMOCIJE
Višjo stopnjo ko dosežete, višji bonus si prislužite!
• Prvi mesec, ko partner doseže novo stopnjo, si prisluži »mesečni znesek« za posamezno stopnjo, kot je navedeno zgoraj. Če recimo v določenem mesecu napredujete s stopnje Star na stopnjo Bronze, si prislužite bonus Title Plus v višini 50 EUR.
• Če stopnjo ohranite tudi v naslednjem mesecu, si še enkrat prislužite enak bonus. Če torej dva meseca zapored (p)ostanete Bronze, si prislužite bonus v skupni višini 100 EUR (2 x 50 EUR).
• Če stopnjo ohranite tri mesece zapored, si še enkrat prislužite enak bonus. Če torej tri mesece zapored (p)ostanete Bronze, si prislužite bonus v skupini višini 150 EUR (3 x 50 EUR).
• Če se v najmanj enem od treh mesecev, ko ohranite to stopnjo, še kvalificirate za Elite Honors Club, si prislužite še dodatni bonus v višini trimesečnega bonusa za posamezno stopnjo. Če torej tri mesece zapored (p)ostanete Bronze in ste najmanj en mesec v tem obdobju še Elite Honors Qualified, vam torej pripada bonus v višini 300 EUR (150 + 150).

Če postanete Elite Honors Qualified, vam je dana možnost, da si prislužite še dodatni bonus v višini trimesečnega bonusa in bonus za ohranitev stopnje še četrti mesec zapored.

• Če torej štiri mesece zapored (p)ostanete Bronze, si prislužite višji bonus za ohranitev stopnje še četrti mesec zapored v višini 200 EUR.

Če torej dosežete stopnjo Bronze in jo ohranite štiri mesece zapored, poleg tega pa postanete še Elite Honors Qualified najmanj en mesec od prvih treh mesecev, si lahko iz naslova promocije Title Plus prislužite bonus do višine 500 EUR! Kar pa še ni vse:

SEŠTEVANJE BONUSOV

Vsi partnerji, ki boste v določenem mesecu dosegli več novih stopenj, boste prejeli skupno vsoto mesečnih zneskov, ki vam pripadajo za dosego vsake nove stopnje. Če partner v istem mesecu doseže več novih stopenj ...

Primer: Martina v marcu napreduje s stopnje Bronze na stopnjo Team Leader. Iz naslova promocije Title Plus ji tako v prvem mesecu (marcu) pripada bonus v višini 75 EUR za dosego stopnje Silver, 100 EUR za dosego stopnje Gold in 200 EUR za dosego stopnje Team Leader, kar skupaj znaša 375 EUR.

Aprila in maja ohrani stopnjo Team Leader, kar pomeni, da ji še za ta dva meseca pripada po 375 EUR bonusa na mesec. Aprila postane tudi Elite Honors Qualified, zato si lahko prisluži še dodatni bonus v višini trimesečnega bonusa za posamezno stopnjo (torej skupaj tri trimesečne bonuse za stopnjo Silver, Gold in Team Leader), dana pa ji je tudi možnost, da prejme bonus za ohranitev stopnje v četrtem mesecu zapored. Martina junija ohrani stopnjo Team Leader, zato si prisluži bonus za ohranitev stopnje Silver, Gold in Team Leader štiri mesece zapored.

Skupni bonus Title Plus: 3750 EUR!

Če partner v istem letu doseže več novih stopenj ...

Primer: Peter januarja doseže stopnjo Silver in se kvalificira za Elite Honors Club. Stopnjo Silver ohrani še februarja, marca in aprila, kar pomeni, da si prisluži 750 EUR, najvišji bonus iz naslova promocije Title Plus za ohranitev stopnje Silver.

Dva meseca kasneje, torej v juliju, napreduje na stopnjo Gold. Stopnjo Gold ohrani še avgusta, septembra in oktobra, vse tri mesece pa je tudi Elite Honors Qualified. Tako prejme najvišji bonus iz naslova promocije Title Plus za ohranitev stopnje Gold, ki znaša 1000 EUR.

Skupni bonus Title Plus: 1750 EUR!

Ne pozabite:
• ko napredujete na drugo novo stopnjo zapored, prejmete tudi bonus za ohranitev prve nove stopnje dva, tri in štiri mesece zapored ter bonus v višini trimesečnega bonusa za ohranitev posamezne stopnje. Bonusi se torej seštevajo med seboj;
• družba vam bo torej izplačevala bonus za ohranitev nove dosežene stopnje več mesecev zapored. Pridno delajte še naprej!
..........

Bonusi Title Plus bistveno povečajo potenciale za dohodek naših partnerjev. Vsi, ki boste napredovali po stopnjah, ne boste prejemali samo bonusov iz naslova promocije Title Plus, ampak tudi vse druge provizije, mega-match bonuse in druge dohodke, ki so jih naši partnerji deležni, ko gradijo svoj posel.

Napredovanje na novo stopnjo je velik dosežek in simbol za vaš uspeh v naši družbi. Namen promocije Title Plus je partnerjem pomagati do občutka, da vas cenimo in ste za nas dragoceni. Zelo se že veselimo velikih nagrad, ki jih boste prejemali za rast posla in napredovanje po posameznih stopnjah!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam