Promocija »Torino Magica«!


Evropsko srečanje v letu 2018 se bo odvijalo v Torinu in nadejamo se, da se vidimo tam!
Naši evropski partnerji boste od 1. januarja 2018 v igri za do 1500 EUR dodatnega bonusa, ki ga boste namenili za udeležbo na njem!

Torinu veliko ljudi pravi »čarobno mesto«. Tudi mi se že pripravljamo na evropsko srečanje v letu 2018 in na lastno čarovnijo.

Predstavljamo vam promocijo za evropsko srečanje »Torino Magica« (čarobni Torino)! Nekateri boste iz stopnje Bronze »pričarali« stopnjo Silver, drugi iz stopnje Silver stopnjo Gold (iz brona srebro in iz srebra zlato). Marsikomu se bo na bančnem računu pokazal dodaten denar! Spremljajte rast svojega posla! Našo »čarovnijo«!

V okviru promocije »Torino Magica« si boste prislužili točke za kvalifikacije za Elite Honors Club, napredovanja po stopnjah in druge dejavnosti gradnje posla. Prvih 100 partnerjev po številu točk 30. septembra 2018, ko se promocija uradno zaključi, si bo prislužilo bonus v višini 400 do 1500 EUR (konkretni znesek bo odvisen od doseženega števila točk in mesta na lestvici najboljših 100).

Partnerji tako ne boste dobili samo priložnost za dodatni dohodek v mošnjičku, s katerim si boste plačali udeležbo na evropskem srečanju, ampak boste tudi v igri za odlične mesečne nagrade! Število doseženih točk boste lahko spremljali vsak teden na seznamu najboljših 100, ki ga bomo začeli objavljati kmalu!  Verjetno ni treba posebej poudarjati, da se potrudite, da se boste vsak mesec zavihteli na prvo mesto lestvice!


PODROBNOSTI PROMOCIJE
Kvalifikacijsko obdobje: od 1. januarja do vključno 30. septembra 2018
Stopnje, ki lahko sodelujejo v promociji: od Star do vključno Team Director

BONUSI ZA NAJBOLJŠIH 100 NA LESTVICI
Največji bonusi bodo podeljeni partnerjem, ki bodo dosegli prvo, drugo in tretje mesto, vendar se lahko lepih nagrad veseli tudi preostalih 97 partnerjev na lestvici. Ne pozabite, da je ta bonus namenjen vaši udeležbi na evropskem srečanju, zato ga boste prejeli samo tisti, ki se boste nanj registrirali in se ga tudi udeležili.

Končni seznam 100 najboljših bo objavljen v prvem tednu oktobra 2018!

1. mesto 1500 EUR
2. mesto: 1000 EUR
3. mesto: 1000 EUR
4. do vključno 25. mesto: 700 EUR
26. do vključno 50. mesto: 600 EUR
51. do vključno 75. mesto: 500 USD
76. do vključno 100. mesto: 400 EUR

MESEČNE NAGRADE
Najboljših 10 partnerjev po številu točk v vsakem mesecu bo prejelo lepe nagrade, za katere se je gotovo pametno potruditi. Vsak mesec bomo tako podelili naše reklamne artikle, izdelke, darilne bone, darila in udeležbo na naših oddihih ... sedaj boste imeli vsak mesec razlog za trdo delo v svojem poslu in čaranje!

Ker promocija »Torino Magica« traja devet mesecev, imate devet priložnosti za mesečno nagrado! V začetku naslednjega meseca bomo tako oznanili najboljših 10 partnerjev v preteklem mesecu po številu točk. Primer: dobitnike nagrad za januar bomo oznanili v prvem tednu februarja!

NAGRADE ZA JANUAR:
1. mesto: iPad
2. mesto: Beats by Dr. Dre Solo2
3. mesto: GoPro Hero Session
4. mesto: Jaybird X3 Bluetooth earphones
5. mesto: Polaroid 300 Instant Camera
6. mesto: Amazon Fire 7 Tablet
7. mesto: Trulūm Complete Skin Care Line
8. mesto: Trulūm Complete Skin Care Line
9. mesto: Muzili YG3 Plus Fitness monitor + SLMsmart Health Shake
10. mesto: Muzili YG3 Plus Fitness monitor + SLMsmart Health Shake

Ne pozabite, da bomo vsak mesec podelili druge nagrade! Ne zamudite priložnosti za lepo darilo!

SISTEM PRIDOBIVANJA TOČK
Si želite prislužiti kaj denarja, dobiti kakšno nagrado in čarati?


Mesečni nagrajenci boste prejeli praktične nagrade, najuspešnejši partnerji v okviru celotne promocije pa boste prejeli denarno nagrado, uživali na izjemnem evropskem srečanju in se upravičeno hvalili s svojimi dosežki! Res smo na trnih, kdo se bo zavihtel med glavne zvezde promocije Torino Magica.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam