Čestitamo Kim Eun Ji, Synergyjevi najnovejši Presidential Executive!

Kim Eun Ji je med študijem optike in poslovnega managementa sanjala o tem, da bi raje imela svoj posel, kot pa da bi delala nekje v pisarni. 


»Medtem, ko sem iskala poslovne priložnosti, mi je prijatelj povedal za mrežni marketing. Ko sem izvedela zanj, sem ugotovila, da je to poslovni model, ki sem ga iskala. Pomagati nekomu in obenem uspeti? Kako čudovit posel bi to bil!«

Najprej je delala za lokalno podjetje v Koreji in pri tem uspela. Toda kmalu je spoznala, da podjetje ni bilo zanesljivo in zaupanja vredno, kar je močno omejevalo njen uspeh. Takrat pa je srečala Yoona Jija Younga, Emerald Executive, ki ji je z veseljem predstavil Synergy. Nato je v Busanu spoznala Hwanga Hana Taeja, dvojnega Presidential Executive. Po srečanju s Hwangom Hanom Taejem se je slednjič odločila, da se bo Synergyju pridružila.


»To je bilo čudovito! Vse, kar sem potrebovala za uspeh, je že bilo v Synergyju. Izdelki so najboljši na svetu in to je najboljši sistem nasploh. To me je prepričalo.«

Njen posel je rasel, toda kot v večini primerov, se ni vedno izteklo, kot si je želela. Kim se je vsekakor soočala z izzivi.

»Vsakič, ko sem bila potrta,« je rekla, »mi je Hwang Yun Tae dal veliko nasvetov, kako premagati težave.  Ko sem ga opazovala, kako zavzeto je gradil svoj posel, me je to tako spodbudilo, da sem še bolj trdo delala. To je bil razlog za moj uspeh«.

Synergy ni spremenil le prihodek Kim Eun Ji, ampak tudi življenje njej in njeni družini. Sedaj je pripravljena, da se vrne k osnovam in še naprej, s prenovljeno perspektivo gradi svoj posel.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam