Slavnostni dogodek ob otvoritvi slovenskega trga

V začetku oktobra je na slovenski obali, v Portorožu potekal Synergy Slovenia Grand Opening -slavnostni dogodek, na katerem smo slišali odlična predavanja, uživali v spektakularnih in zabavnih nastopih, predstavljeni pa so bili tudi trije novi izdelki.

Na dogodku je predaval eden najbolj priznanih strokovnjakov na področju preventive in zgodnje diagnostike kardiovaskularnih bolezni Dr. Rainer Böger, ki je predstavil pozitivne učinke L-arginina na človeško telo. Izpostavil je, da uporaba l-arginina v vsakodnevni prehrani pomeni enako učinkovito preventivo za zdravje srca in ožilja, kot zobna pasta za zdravje zob ali uporaba krem z zaščitnim faktorjem za preprečevanje opeklin in kožnih bolezni, ki jih povzroča sončno sevanje.

Na dogodku so nastopili tudi nekateri znani Slovenci, ki uživajo izdelke Synergy. Slovenska pevka Tinkara Kovač, ki je v živo zapela evrovizijsko pesem Round and round je bila navdušena tako nad dogodkom kot tudi nad prehranskimi dopolnili Synergy. Povedala je, da so naporni urniki in stres pustili posledice tudi na njenem zdravju. Izdelke Synergy uživa že pol leta, a je že po dveh mesecih njena zdravnica opazila, da so se njeni zdravstveni izvidi bistveno izboljšali. Obdobij utrujenega glasu, kljub velikemu številu nastopov, ne pozna več. Pozitiven napredek v počutju in dvigu življenjske energije so zaznali tudi njeni najbližji in želeli postati del te preobrazbe. Kovačeva je še dodala, da pri uživanju izdelkov resnično začuti naravne sestavine, ki so dobrega okusa.


Synergy prehranska dopolnila vsebujejo učinkovine, ki so brez primesi, nečistoč, pri gojenju sestavni se ne uporablja umetnih gnojil, pesticidov, kemikalij in težkih kovin. Sestavine so uporabljene v znanstveno podkrepljenih recepturah v pravih razmerjih in kombinacijah. Vsi izdelki imajo certifikat, tako da ustrezajo standardom svetovne protidopinške agencije in so primerni tudi za profesionalne športnike. Skakalka v daljino, finalistka letošnjega Evropskega prvenstva Nina Djordjević je v Portorožu povedala, da uživa sistem prehranskih dopolnil Synergy V3. Prehransko dopolnilo ProArgi 9+ ji pomaga pri hitrejši regeneraciji po treningih in tekmah, med drugim ji je skrajšal tudi čas rehabilitacije po operaciji kolena. Sistemu V3 pripisuje tudi boljšo kakovost spanja in precej več energije, kot jo je imela prej.


Na dogodku so udeleženci uživali tudi v adrenalinskih nastopih profesionalnih plesalcev in svetovnih prvakov v breakdance-u. Koreograf in plesalec Edi Činej ter člani njegove profesionalne plesne skupine V.I.P. Dance Company so po nastopu poudarili, da zaradi uživanja izdelkov Synergy lahko več trenirajo, se hitreje regenerirajo, imajo boljšo koncentracijo in višji nivo energije. Posledično to pomeni še bolj profesionalne nastope, višje uvrstitve na tekmovanjih, manj poškodb in večji užitek pri plesu in izvajanju akrobacij. Dodali so še, da uporabljajo vse izdelke Synergy in jih priporočajo tudi naprej, saj gre za odlična prehranska dopolnila, ki dejansko pomagajo.


Direktor za področje Slovenije, Erich Dengg je predstavil vizijo ter strategijo podjetja Synergy WorldWide in izrazil navdušenje, da bo podjetje od sedaj lahko tudi v Sloveniji pustilo pečat z učinkovitimi izdelki ter poslovno priložnostjo za vsakogar.

Vsi udeleženci so imeli priložnost preizkusiti vse tri novosti, ki so bile premierno predstavljene v Sloveniji: zdrav in uravnotežen nadomestek obroka za uravnavanje telesne teže in športnike SLMsmart, naravni energijski napitek e9 ter ProArgi-9+ z izboljšano formulacijo in novim pakiranjem.Celotna fotogalerija: http://tinyurl.com/movs6te

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam