Uporabite novo prodajno orodje za večji uspeh!

Sedaj, ko lahko nove izdelke uporabljate in jih ponudite bodočim kupcem in poslovnim partnerjem, je Synergy priložnost v Evropi na samem višku.

Ne sprašujte se več, kaj reči bodočim članom in pustite novemu Synergyjevemu prodajnemu orodju, da to stori za vas. Predstavljamo vam nove videe, brošure, promocijske kartice, sezname z osnovnimi podatki in spletne strani z izdelki - ta orodja bodo izobraževala, motivirala in vzbujala zanimanje.


Brošure

Ko boste naročali izdelke na spletu, boste lahko tam kupili tudi uradne brošure. Sedaj so na voljo za SLMsmart in e9. Vedno jih imejte s seboj!

Kliknite tukaj in si oglejte vse brošure.

Promocijske kartice

Se vam mudi ali pa bi radi le zbudili pozornost?  Synergyjeve nove promocijske kartice bodo naredile prav to! Vselej jih imejte pri sebi, jih izročite ljudem, da bodo videli, zakaj jim bodo Synergyjevi novi izdelki pomagali spremeniti življenje. Če imate več časa, pa lahko uporabite tudi priročni del kartice, ki ga je možno odtrgati, da si nanj zapišite kontaktne podatke,

Kliknite tukaj in si oglejte vse promocijske kartice.

Osnovni podatki

Ali iščete bolj podrobne podatke o izdelkih?  Synergyjev seznam z osnovnimi podatki nudi dodatne informacije o izdelkih. Naložite si ga lahko BREZPLAČNO!

e9
SLMsmart
ProArgi-9+

Za bolj izčrpen vpogled v e9 in SLMsmart, si oglejte strani z izdelki!

SLMsmart: www.slmsmart.com
E9: www.synergye9.com

Kako čudovito je, da smo lahko v tem času del tega velikega podjetja! Izkoristite ta orodja in povedimo Synergy Evropo na povsem drugačen nivo uspeha.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam