Ne zamudite največjega dogodka letošnjega leta

Še je čas, da se prijavite na slavnostno otvoritev slovenskega trga – Synergy Slovenia Grand Opening, ki bo ta vikend v Portorožu.

Dogodek bodo zaznamovala poučna strokovna predavanja in zanimive informacije, med drugim boste lahko slišali ugotovitve prof. dr. Rainerja Bögerja iz njegovega 24 letnega raziskovanja aminokisline L-arginin, izkušnje profesionalnih kolesarjev ekipe IAM Cycling z uporabo izdelkov Synergy V3 ter motivacijsko predavanje Dobre vile Maje. Ne bo manjkalo zabave, nagrad ter adrenalinskih nastopov profesionalnih plesalcev - svetovnih prvakov V.I.P. Dance.
Poleg izkušenj profesionalnih športnikov s prehranskimi dopolnili Synergy V3, boste priča še izkušnjam profesionalnih plesalcev ter slovenske evrovizijske predstavnice Tinkare Kovač, ki bo V ŽIVO zapela pesem, s katero se je letos predstavila na Evroviziji.

Prav tako boste izvedeli vse podrobnosti o novih izdelkih ter jih tudi preizkusili.

V Portorožu bodo prvič v Sloveniji predstavljeni: ProArgi-9+ z izboljšano formulacijo ter novim pakiranjem v vrečkicah za enkratno uporabo, energijski napitek e9 in nadomestek obroka za uravnavanje telesne teže SLMsmart. Vse tri novosti boste lahko kupili po promocijskih cenah samo na dogodku.Lokacija: Kongresni center Portus, Hotel Slovenija, Obala 33, Portorož

Program:

OSREDNJI DOGODEK – SOBOTA 11.oktober 2014
9h – Registracija
10h – 12h – Prvi del (predstavitev izdelkov, izkušnje športnikov)
13:30 – 15h – Drugi del (motivacijsko predavanje Dobre vile Maje)
15:30 – 17:30 – Tretji del (prof. dr. Rainer Boger)

IZOBRAŽEVANJE – NEDELJA 12. oktober 2014
9h – 12h Prvi del (Erich Dengg, Bengt Emanuelsson)
12h – 13h Kosilo
13h – 16h Drugi del (Hakan Cetin, Susanne Kupske, davčni svetovalec Gregor Posavec)Ne čakajte, izkoristite priložnost in si zagotovite svojo vstopnico TUKAJ.

Se vidimo v Portorožu.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam