Synergy Evropa je uradni sponzor mednarodno priznanih športnikov

Synergy Worldwide prodira v svet športa in svoje izdelke Sistem V3, SLM smart in e9 za boljšo učinkovitost deli  tako s profesionalnimi kot z rekreacijskimi tekmovalci. 

Bengt Emanuelsson, generalni direktor Synergy Skandinavija, je na srečanju 2014 predstavil nekaj, kar bo povsem spremenilo to, kako in komu se prodaja Synergy izdelke.

Synergy je sedaj uradni sponzor švicarske UCI Professional Continental in Tour de France 2014 ekipe, IAM Cycling!

Na vseh ekipinih vrečah s kosilom za na pot in vozilih je Synergy V3 logo.

V ekipi IAM Cycling je petindvajset izrednih kolesarjev, ki so med najboljšimi na svetu.

IAM Cycling kolesarji so, ko so prvič poskusili Synergy izdelke, začutili njihovo moč. Izdelkom zaupajo in jih zaužijejo pred in po treningih v telovadnici, na cesti, na tekmovanju in celo med okrevanjem. Ti profesionalni športniki vsak dan uporabljajo V3 izdelke in se veselijo, da bodo lahko preizkusili nove Synergyjeve izdelke, vključno z e9 in obogateno ProArgi-9+ formulo.

»Na etapnih dirkah mi ProArgi-9+ pomaga ohranjati normalno mišično delovanje in premagovati utrujenost in izčrpanost,« je povedal Matthias Brändle, profesionalni kolesar za IAM Cycling in avstrijski prvak. »To je tisto, kar naredi vso razliko.«

Vsi Synergy izdelki so primerni za športnike, kar pomeni, da ne vsebujejo substanc iz »seznama prepovedanih« Svetovne protidopinške agencije (WADA) in veljajo za varen in zdravi dodatek k športnikovi prehrani.

WADA pisma

Sistem V3 in drugi Synergy izdelki so narejeni z namenom pomagati ljudem vseh starosti in življenjskih navad, vključno s športniki, da bi bili kar najbolj učinkoviti. Synergy se veseli, da bo lahko to sporočilo delil z drugimi in v prihodnosti ustvaril še več strateških partnerstev z mednarodno priznanimi športniki.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam