Prejemniki nagrade Legacy v letu 2014!

Vsako leto nominiramo člane za Synergyjeve visoko cenjene in zaželene  nagrade Legacy. Predstavili smo tri kategorije nagrad: Hope of Synergy (Upanje Synergyja), Dan Higginson Humanitarian (Humanitarna nagrada Dana Higginsona) in Foundation of Excellence (Sklad odličnosti). 

Nagrada Will Martin Hope of Synergy (Upanje Synergyja Willa Martina), v čast vplivnemu članu podjetja in Presidential Executive, ki je preminil v začetku letošnjega leta, je bila preimenovana v Hope of Synergy. Njegova dediščina bo s to nagrado živela naprej.

Vsem posameznikom čestitamo za dosežke v letih 2013 in 2014 in za prejete Legacy nagrade.

NAGRADA HOPE OF SYNERGY

Ta nagrado prejmejo člani, ki imajo edinstvene in navdihujoče zgodbe, ki vključujejo Synergyjeve izdelke, posel ali zdravje.

JOHANNA JAUHIAINEN

Johanna resnično zna poskrbeti za vsakega člana svojega  tima in poslovati po najvišjih etičnih merilih. Je neverjetno dejavna na finskem trgu, udeleževanje na dogodkih pa je na njenem mesečnem seznamu prioritet. In najpomembneje, ima jasno vizijo za prihodnost svojega posla.


CARLO BRANCA

Ko je bil Carl star eno leto, mu je umrl oče. Večino svoje mladosti je preživel na italijanskih  ulicah, se pogosto družil z nevarnimi ljudmi, ki so podpirali uživanje drog in alkohola. Potem, ko je spoznal svojega sponzorja Willa Martina, se je odločil, da bo povsem spremenil svoje življenje. Po Willovi smrti je še zmeraj predan Synergyju in neumorno dela, da bi uresničil svoje sanje.


JACEK MILLER

Jacek ni dosleden le pri postavljanju svojih ciljev, temveč  tudi pri njihovem izpolnjevanju. Ima enega od najučinkovitejših, najbolj organiziranih Synergy poslov na Poljskem. Najpomembneje pa je, da je vedno pripravljen služiti drugim.


NAGRADA DAN HIGGINSON HUMANITARIAN AWARD

To nagrado prejmejo člani , ki so veliko prispevali človekoljubnim organizacijam, tako znotraj kot zunaj Synergyja.

FRANZ FRIESS IN ANA VAJDA-FRIESS

Ta par je popoln zgled poslanstva »Pustimo pečat«. Pripravljena sta deliti vse, kar imata, in se zavedata, kaj vse jima je bilo dano. Ker se zavedata vseh velikih darov, ki sta jih v življenju prejela, vsako leto zbereta denar, da za božič  eno izmed revnih romunskih družin peljeta po nakupih. Ustanovila sta tudi neprofitno organizacijo, ki pomaga številnim revnim otrokom v Romuniji živeti bolj zdravo, varno in boljše življenje.


NAGRADA FOUNDATION OF EXCELLENCE


To nagrado prejmejo člani, ki so veliko pripomogli v podjetju Synergy Worldwide.

JANNE IN MERVI KORKEAKANGAS

Janne in Mervi delata v popolnem sozvočju, da bi ustvarila uspešen posel. Imata devet otrok in veliko obveznosti, vendar sta vedno našla čas za Synergy. Dokazala sta, da je Synergy posel za vsakogar.


GIUSEPPE LUCIO

Giuseppe je v MLM panogi že od leta 1983. Njegove izkušnje so mu pomagale spoznati, zakaj je neko podjetje dobro. Odkar se je pridružil Synergyju, je v dvanajstih dneh osvojil naziv Team Manager, Team Director v enem mesecu  in Team Elite v petih mesecih. Njegovo navdušenje, pozitivnost in motivacija novim članom pomaga, da postanejo izkušeni prodajalci v mrežnem marketingu.


MICHAŁ IN ALDONA MOSIEJKO

Naša naslednja prejemnika imata veliko srce. Vedno sta pripravljena pomagati prijateljem, znancem in tujcem. Odkar sta se pridružila Synergyju, sta predana, zavzeta in z optimizmom gledata na prihodnost.KEITH ROBINSON

Ta član močno pripomore pri organizaciji in izvedbi dogodkov na Irskem. Poskrbi tudi za razdeljevanje priznanj, izdelkov, zastavic in drugega gradiva.  Ne le da neizmerno podpira vse člane  svojega tima, temveč po telefonu in v živo spodbuja tudi druge time.   

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam