Predstavljamo nova izdelka: SLMsmart z okusom čokolade in Body Prime!

Med razburljivimi novostmi, ki smo jih predstavili na srečanju v Rimu, sta tudi dva nova izdelka: SLMsmart nadomestek obroka z okusom čokolade in Body Prime. Medtem, ko lahko čokoladni SLMsmart že kupite v spletni trgovini, bo Body Prime na voljo od januarja 2016 naprej.

SLMsmart nadomestek obroka z okusom čokolade

Ste kdaj razmišljali, da bi si privoščili dnevni odmerek čokolade brez slabe vesti? Nov SLMsmart nadomestek obroka z okusom čokolade vsebuje naravno čokolado in kakav v prahu ter vključuje vse hranilne snovi,ki so vam bile všeč že pri različici z vanilijo. Z novim čokoladnim okusom bo uravnavanje telesne teže zares enostavno.

Ne sprašujte se več, kako naj se prehranjujete pri uravnavanju telesne teže. Do vaše idealne teže vam bo pomagal Synergyjev čokoladni SLMsmart nadomestek obroka. Ta hranilni shake z zdravimi sestavinami vam bo nudil dnevno dozo čokolade s pametnimi kalorijami. Veselili se boste vsakega požirka.


KORISTI
  • Ponuja uravnoteženo paleto ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin, ki vas čez dan oskrbijo s pravo mero energije.
  • Ohranja občutek sitosti več ur. 
  • Vsebuje beljakovine iz treh virov, ki podpirajo vzdrževanje in pridobivanje puste mišične mase.
  • V primerjavi s hrano, ki vsebuje saharozo in glukozo, ta izdelek vsebuje fruktozo, ki znižuje raven glukoze v krvi. 
KLJUČNE SESTAVINE

Mešanica beljakovin
SLMsmart nadomestek obroka vključuje tri vrste beljakovin: sirotka, soja in kazein. Beljakovine pripomorejo k pridobivanju in vzdrževanju puste mišične mase. Aminokisline iz sirotke se pojavijo v krvi skoraj nemudoma po zaužitju. Nato se pojavijo aminokisline sojinih beljakovin, na koncu pa mlečne beljakovine iz kazeina.  Tako bo vaše telo pravilno nahranjeno in pripravljeni boste na naporen dan, ki je pred vami.

Energijska mešanica

Zdravi ogljikovi hidrati in zdrave maščobe, ki jih vsebuje SLMsmart nadomestek obroka, bodo vašemu metabolizmu nudili moč  in vam dali energijo, ki jo zahtevajo življenjski izzivi. Maltodekstrin, kanolino in sončnično olje so le nekatere od sestavin, ki vam bodo pomagale ohraniti vašo energijo, zadovoljstvo in doseči želeno težo.

Mešanica vitaminov in mineralov

Ker SLMsmart nadomestek obroka vsebuje osnovna hranila, ki jih najdemo v uravnoteženem obroku, vključno s kalcijem, železom, potasijem in vitamini B, lahko deluje kot učinkovit nadomestek vašega običajnega zajtrka, kosila ali večerje.

KLIKNITE TUKAJ, če želite izvedeti več o SLMsmart nadomestku obroka z okusom čokolade.
KLIKNITE TUKAJ, za nov cenik.

Body Prime


Prvo prehransko dopolnilo, ki je bilo zasnovano in preverjeno v Hughes Centru za raziskave in razvoj, Body Prime, prihaja na slovenski trg januarja 2016!

Vsi udeleženci srečanja v Rimu, so imeli možnost ta izdelek kupiti le določen čas. Na uradno predstavitev prehranskega dopolnila z magnezijem Body Prime, se pripravite tako, da se dobro seznanite z vsemi informacijami. Če pa ste bili eden od tistih srečnih članov, ki so izdelek že kupili, ga preizkusite, da boste svojo izkušnjo lahko že delili z drugimi.

Body Prime je preiskusila skupina prostovoljcev, ki so izdelek jemali po navodilih, in katere so prosili, naj o svojih rezultatih poročajo zdravstvenemu in znanstvenemu svetovalnemu odboru Synergy WorldWide. Zahvaljujoč neštetim raziskavam in razvojnim priložnostim, ki jih Hughes Center ponuja, je bila edinstvena nova formula Body Prime razvita posebej za evropski trg!

KAJ JE BODY PRIME?

Body Prime učinkovito pripravi vaše telo za katerikoli program zagotavljanja zdravja. Ker vsebuje visok odmerek magnezija, pripomore k normalnemu energijskemu metabolizmu in ustreznemu ravnotežju elektrolitov. To pa je osnova za uspešno implementacijo programov izboljšanja zdravja. Body Prime je učinkovita formula, ki jo boste začutili postopoma. Poleg magnezija vsebuje še jabolčni pektin in suhe slive v prahu,ki sestavljajo večji del vsebine odmerka.

KLIKNITE TUKAJ, če želite izvedeti več o prehranskemu dopolnilu Body Prime.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam