Prejemniki nagrade Legacy v letu 2015!

Vsako leto nominiramo člane za Synergyjeve visoko cenjene in zaželene  nagrade Legacy. Predstavili smo tri kategorije nagrad: Hope of Synergy (Upanje Synergyja), Dan Higginson Humanitarian (Humanitarna nagrada Dana Higginsona) in Foundation of Excellence (Sklad odličnosti).


Nagrada Will Martin Hope of Synergy

Ta nagrado prejmejo člani, ki imajo edinstvene in navdihujoče zgodbe, ki vključujejo Synergyjeve izdelke, posel ali zdravje.

Roman Robeczko

Roman je eden najbolj zagnanih poljskih članov. Zelo spodbuja svoj tim, saj ve, kaj potrebujejo, da bodo uspeli. Je upokojen major in je zaradi izkušenj, ki jih je v tem poklicu pridobil, izjemen vodja svoje Synergy vojske.


Team EBALI – Bostjan Pilej in Irena Kladivar

Sta par, ki sta takoj dokazala svoje vodstvene sposobnosti in predanost, na njuni poti pa sta se srečala z mnogimi izzivi. Neprestano investirata v osebni razvoj, da bi lahko še bolje vodila svoj tim. Zaradi njune vztrajnosti in odločnosti, se je Synergy odločil, da odpre slovenski trg. Če ne bi bilo njune podpore, ta trg ne bi bil tam, kjer je danes. Boštjan in Irena le redko kdaj izpustita izobraževanja ter ostale dogodke, ki jih vidita kot prioriteto pri ustvarjanju uspešnega posla. Tretjič zapored sta se udeležila Team Manager akademije in sta na dobri poti, da se kvalificirata za Legacy Retreat.


Helena Hemming

Helena se je v promociji Dirke za Rim od vseh finskih kvalifikantov uvrstila najvišje, tako pa ji je v času obeh promocij uspelo priti v SLM 10 Club . Zelo rada ima SLMsmart program in z izdelki ji je uspelo pomagati številnim ljudem doseči njihove cilje. Pomaga vsem, ki jih sreča, in ima vse potrebne lastnosti, da s Synergyjem postane nadvse uspešna.

Jens Tamlagsrønning


Integriteta in zvestoba sta Jensovi določujoči vrlini. Ima visoka moralna merila in je eden od najbolj etičnih, zaupanja vrednih posameznikov v Synergyju. Številni so mnenja, da mora imeti vedno vse pod nadzorom, toda le v najboljšem smislu besede. Jens je organiziran in pedanten in nikoli ničesar ne prepusti naključju. Svojega sponzorja raje pokliče prevečkrat kot premalokrat. Njegove predstavitve so občudovanja vredne in so ene najboljših, kar jih je njegov trg videl.


Linnéa Byrkjeland

Čeprav je Linnéa mlada članica, je vzor vsem, s katerimi dela. Kljub temu, da se je v življenju spopadala s številnimi izzivi, je ostala močna in pozitivna. Ima potencial, da postane vzorni vodja in da bo še naprej puščala pozitivne stopinje, ko bo uporabljala svoje talente in izkoriščala čas za pomoč drugim, ki želijo odkriti bolj zdravo življenje.

Priznanje za človekoljubno delo

To nagrado prejmejo člani , ki so veliko prispevali človekoljubnim organizacijam, tako znotraj kot zunaj Synergyja.

Claudio Luongo

Claudio je vodja, ki se zaveda, kako blagoslovljen je v življenju, in zato verjame, da je pomembno dati vsaj toliko - če ne več - kot prejme. Synergyju se je pridružil, da bi bil ambasador poslanstva »pustimo pečat«, nato pa si je prizadeval za projekti, ki so mu omogočali, da je služil manj premožnim in jim obenem prinesel Synergy priložnosti. Claudio je na lastne stroške organiziral dogodek, da bi zbral denar za združenje Italian National Association Against Neuroblastoma, ki pomaga vsem, ki so zboleli za agresivno obliko raka. Dogodek je namesto v svojem imenu priredil v imenu Synergy WorldWide.
Nagrada Foundation of Excellence

To nagrado prejmejo člani, ki so veliko pripomogli v podjetju Synergy Worldwide.

Stella O’Shea

Stella pooseblja, ne le po mnenju njenega tima, temveč tudi po mnenju poslovnežev vsepovsod, podporo upline organizacije.  Vedno je pripravljena podpirati druge in prirejati predstavitve in usposabljanja. Letos je ustvarila nov program Kako začeti, ki je sedaj na voljo vsem članom v Združenem kraljestvu in na Irskem. V zadnjem letu je ta članica naredila veliko več, kot se ponavadi pričakuje od Synergy vodje, in Združeno kraljestvo je zaradi njenega trdega dela sedaj močnejše.

Anna-Maija in Hannu Kreivi

Ta par se je skupaj odločil, da bo pri Synergy WorldWide prišel na sam vrh. Sta izjemno odločna, trdo delata, da bi dosegla svoje cilje, pri tem pa pomagata svojemu timu. Nenehno potujeta po Finski in prinašata sporočilo Synergyja ter organizirata dragocena usposabljanja za ta tim, obenem pa ohranjata jasno vizijo uspeha.

Anne Katrine Skilbreid 

Anne Katrine je delovna ženska, ki nikoli ne obupa in nikoli ne sprejme besede ne za odgovor. Je zanesljiva in je vedno v stiku s svojimi kontakti in svojo downline organizacijo. Živi po pravilu: »Ko ste na vrhu, pokličite tiste, ki so spodaj, ko ste spodaj, pokličite tiste, ki so zgoraj. Je diplomirana medicinska sestra, ki se je povsem posvetila Synergyju, da bi blagoslavljala življenja ljudi.

Maurizio Biasci

Po dvajsetih letih dela v mrežnem marketingu je pogosto naslednji korak upokojitev, vendar ne za Maurizia. V svojih šestdesetih se je odločil, da bo v življenju odprl novo poglavje. Synergy predstavlja Mauriziove življenjske filozofije in zato v svoj posel vloži veliko veselja. V zadnjih šestih mesecih je v svojem poslu dosegel stalno in stabilno rast. V petih mesecih je dosegel naziv Team Director, in najpomembneje, našel vdan tim, ki ga naravnost obožuje. To vse je dosegel, ker neumorno dela in verjame v poslanstvo Synergyja, in ker se vedno smeji.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam