Povzetek dogajanja na Synergy PowerDay v Ljubljani


Slovenski člani so se 13. septembra zbrali v Hotelu Mons (Four Points by Sheraton) v Ljubljani, kjer so bili deležni celega dne usposabljanj in nešteto priložnosti.

PowerDay se je začel z ogrevanjem plesnega inštruktorja Matjaža Brinovca iz Plesne šole Plesna dimenzija, ki tudi navdušeno jemlje Synergyjeve izdelke, in se nadaljeval s priznanji za slovenske člane, ki so se uvrstili med prvih 125 v okviru promocije Dirka za Rim, ter prezentacijo Team Manager in terapevtke Nade Štrovs iz Studia Ank, v kateri je bilo govora predvsem o prednostih izdelkov V3. Sledila je še ena poslastica, in sicer predavanje hrvaške zdravnice, dr. Gordane Kučan, o globalni pandemiji debelosti in kako lahko Synergyjeve izdelke vključimo v celosten zdravstven in wellness program.

 Regijski direktor Synergy WorldWide za Nemčijo, Avstrijo in Slovenijo, g. Erich Dengg, je predstavil najnovejša izdelka, ki ju je oziroma bo mogoče kmalu kupiti v Evropi:  nadomestek obroka SLMsmart z okusom čokolade (ki je že na voljo) in Body Prime (ki bo na voljo od januarja 2016). Ob tej priložnosti je predvajal tudi najnovejši Synergyjev videoposnetek, v katerem se predstavlja član kolesarske ekipe IAM Cycling, Matthias Brändle. Tik pred odmorom za kosilo sta osebna trenerja Martina Kodrun in Nino Bačič iz Fitnes centra Panter predstavila, kako pripravljata načrte vadbe za svoje stranke tudi s pomočjo Synergyjevih izdelkov.

V popoldanskem delu, ki sta ga s kratko vajo začela oba osebna trenerja, si je g. Erich Dengg vzel čas za izrek priznanj prisotnim ustanovnim članom kluba Elite Honors, t.j. Boštjanu Pileju, Ireni Kladivar in Elfriede Tappauf, ki se jim je zahvalil za neutrudno predanost Synergy WorldWide. Boštjanu in Ireni je čestital ter tudi podelil posebno priznanje za nagrado Hope of Synergy (Upanje Synergyja), ki sta jo prejela na nedavnem evropskem srečanju v Rimu. Erich je članom prav tako pojasnil nov poslovni model Elite Honors in jim pokazal, kako lahko postanejo Elite Honors Qualified.

Sledili sta pričevanji dveh uspešnih članov iz tujine. Diamond Executive Hakan Cetin, ki je predstavil svojo zgodbo o uspehu z modelom Elite Honors, je pojasnil, kako bistveno lažje je z najnovejšimi promocijami postaviti temelje za trden posel kot kdaj koli prej. Za njim je spregovoril Presidential Executive Paul Blad, ki je spomnil, kako pomembno se je v svojem timu izkazati kot vodja z veliko začetnico in voditi z zgledom, kar predstavlja dva temeljna mehanizma, s katerima si člani prizadevate uresničevati osnovno načelo podjetja Synergy Worldwide, t.j. pustiti pečat.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se udeležili tega nadvse zanimivega dogodka, in se že veselimo uspehov, ki jih boste beležili s sistemom Elite Honors!

Kliknite tukaj za fotografije z dogodka, ki jih je posnela fotografinja Breda Krajnc.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam