Utrinki s srečanja 2015


Na največjem evropskem srečanju do zdaj se je v rimskem prefinjenem avditoriju Parco Della Musica, na še enem čudovitem dogodku zbralo več kot tisoč dvesto članov.

Rim je nudil bogato zgodovinsko ozadje za ta velik dogodek in čeprav so se ga vsi udeležili iz različnih razlogov, so vsi odšli zavezani istemu cilju: pustiti pečat.

Srečanje se je uradno začelo v četrtek zvečer, in sicer z otvoritvenim sprejemom, na katerem so nastopali majhna vojska nastopajočih gladiatorjev, živi kipi in skupina Disco Bandits, ki je priredila vznemirljiv nastop. Bil je nepozaben večer in je zagotovo pripomogel k veselemu vzdušju, ki ga je bilo čutiti konec tedna.

V petek zjutraj se je s toplo dobrodošlico vsem vodjam, ki so bili predstavljeni na odru, začel splošni del. Nato je imel vsak član priložnost zasijati na odru na paradi narodov, kjer je ponosno pomahal s zastavo svoje države in spodbujal skupaj s ploskajočim občinstvom.

Dan Norman, predsednik Synergyja, je bil prvi napovedovalec, ki je stopil na oder. Vsej Evropi je čestital je  za še eno uspešno leto in ustvaril pričakovanje glede velikih stvari, ki jih bo imel letos in prihodnja leta ponuditi Synergy.

Podpredsednik Stewart Rutter pa je navdušenje še povečal, ko je predstavil dva nova izdelka, in sicer SLMsmart nadomestek obroka z okusom čokolade in Body Prime. SLMsmart z okusom čokolade vsebuje vse zdravilne koristi, ki so jo jih imeli kupci radi pri SLMsmart nadomestku obroka z okusom vanilije. Izdelek je na voljo v nakupovalnem vozičku. Udeleženci so imeli v trgovini na srečanju priložnost kupiti najnovejši Synergy izdelek Body Prime. Izdelek je patentirana mešanica, pripravljena posebej za Evropo, in bo po Evropi na voljo januarja 2016.

Dr. Matthew Tripp, znanstveni vodja, je udeležencem predstavil faze razvoja izdelka Body Prime, od raziskav do kliničnega poskusa, ki so se v celoti odvijali v našem najsodobnejšem Hughes Centru za raziskave in razvoj.

Na petkovem popoldanskem delu je bila predstavitev novega združenega modela zaslužka Elite Honors vrhunec navdušenja. Udeleženci so si med predstavitvijo, ki jo je imel Stewart Rutter na temo sistema za izboljšanje posla, ki naj bi mu člani sledili, če bodo želeli kar najbolje izkoristiti Synergyjev kompenzacijski načrt, delali zapiske. Tisti, ki bodo sledili Elite Honors modelu, bodo lahko postali Elite Honors Qualified in izkoristili promocijo Go Elite.

Synergy vodje iz Amerike, Evrope in celo iz Južne Koreje so proti koncu tega dela spodbujali, podpirali in izražali navdušenje nad novim poslovnim modelom.

Kasneje tega večera se je v čudoviti restavraciji Caffé delle Arti v čast najuspešnejšim članom odvijala VIP večerja. Tisti, ki so se kvalificirali, so uživali v glamuroznem večeru, polnem dekadentne hrane in pijače, ob sproščenih pogovorih in pogledu na umetnine, ki so bile tam razstavljene.

V soboto so se odvijale spodbujajoče in zanimive predstavitve, kjer so ameriški in evropski vodje udeležence navdihovali, naj si prizadevajo za najvišjimi cilji, medtem pa odkrivali poti do uspeha. Dogodek se je zaključil s priznanji in vodje so z veseljem čestitali in segli v roke na ducate članom, ki so dosegli nazive Team Leader in višje naslove, in desetim zglednim posameznikom, ki so prejeli nagrade Legacy. Letos smo za najvišje dosežke podelili izjemno veliko število nagrad, vključno s tremi Pear Executives, enim Emerald Executive, enim Diamond Executive, eno nagrado Million Dollar Club in deset nagrad Legacy, ki so prvič vključevale nagrade Will Martin Hope of Synergy.

Hvala vsem, ki ste se udeležili srečanja 2015 v Rimu in pomagali ustvariti izreden dogodek. Z modelom Elite Honors, z enim izdelkom v roki in enim na obzorju, ter z svežim pogledom na prihodnost, to leto za Synergy WorldWide obljublja velike stvari.

Naslednjih nekaj tednov še naprej obiskujte blog, kjer boste našli podrobnosti glede novo lansiranih izdelkov, programov in promocij!
CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam