Le še nekaj mesecev se lahko kvalificirate za Legacy Retreat v letu 2016!

Sedaj morate zagristi v delo in polno pritisniti na plin, da se vas bo čim več kvalificiralo za gotovo ene najboljših Legacy Retreat počitnic, ki jih je Synergy WorldWide gostil doslej.Synergyjev Legacy Retreat se spet vrača na zahodno poloblo. Letala nas bodo tokrat odložila na ikoni vseh ikon med tropskimi destinacijami, ki jih premore Severna Amerika: na Havajih!

Kvalificirani člani si boste lahko med 7. in 11. januarjem 2016 oddahnili od vsakodnevnih skrbi v Hilton Waikoloa Village na največjem havajskem otoku, Koni.  

Obala Kone velja za eno od havajskih počitniških destinacij, po katerih imajo turisti največ skomin. Zakaj je temu tako, je jasno kot beli dan: tja od širno valovitih in bogatih plantaž kave pa do vabljivih plaž, ki so kot naročene za morske dogodivščine. V vasi Waikoloa ni da ni, pa če komaj čakate, da si ogledate templje in prazgodovinske stenske slikarije (petroglife) v nacionalnem zgodovinskem parku Puuhonua o Hanaunau, ali se že veselite dneva sprostitve na toplem pacifiškem soncu. Nagradite se s tropsko avanturo svojega življenja.

Za Legacy Retreat v letu 2016 se lahko kvalificirate do vključno 31. decembra 2015! Pljunite v roke, da se bomo zagotovo videli na Koni!  

Kliknite tukaj za več podrobnosti, kako se lahko kvalificirate za Kono!

Poglejte si videoposnetek, v katerem povzemamo dogajanje na Legacy Retreatu v letu 2015 v Dubaju, da si boste lahko ustvarili sliko, česa se lahko veselite.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam