Spremljajte vaš Elite Honors napredek v Pulse sistemu

Ob začetku promocije Elite Honors smo na prvi strani vašega PULSE sistema pripravili preprost sledilni sistem vašega napredka v Elite Honors klubu. Preprosto se logirajte v Pulse sistem in opazili boste nekaj posodobitev, ki vam bodo pomagale pri vaših aktivnostih, ki vodijo do mesečne kvalifikacije za Elite Honors klub in vašega dolgoročnega ter stabilnega posla.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj najpomembnejših delov sledilnega sistema Elite Honors napredka:

 1. V desnem kotu zgoraj kliknite na gumb »learn more« (več o tem) za Elite Honors letak in delovni list. V tem dokumentu boste lahko prebrali vse, kar morate vedeti o tem, kako se lahko kvalificirate za Elite Honors.
 2. Vrstica z volumnom TC1 prikazuje, koliko prodaje imate v tekočem mesecu. 
  • Opomba: Potrebujete 600CV na TC 1, da se lahko kvalificirate.
 3. Aktivacijska vrstica prikazuje koliko aktivacijskega volumna imate v tekočem mesecu.
  • Opomba: Potrebujete 200CV aktivacijske količine, da se lahko kvalificirate.
 4. Kmalu Prihaja: Vrstica z Go Elite bonusom prikazuje, koliko novih in starih članov, ki so se kvalificirali za Elite Honors, osebno sponzorirate. Vrstica prikazuje tudi znesek bonusa, ki ga boste zaslužili pri izplačilu vaše naslednje provizije glede na število EHQ članov, ki jih sponzorirate.
 5. Ali ste naročeni na autoship (samodejno pošiljanje)? Ta informacija se vam prikaže na levi spodnji strani Elite Honors sledilnega sistema.
 6. Na desni spodnji strani Elite Honors sledilnega sistema boste našli informacijo kolikokrat ste se že kvalificirali za Elite Honors klub.
 7. In nazadnje, ali ste se ta mesec že kvalificirali za Elite Honors? V desnem zgornjem delu vam bomo odgovorili z zeleno obarvanim »da« ali pa z rdeče obarvanim »ne«. Skupaj z vrednostjo volumna, ki vam manjka do kvalifikacij za Elite Honors klub, boste vedno natanko vedeli kje ste.
Veliko uspeha pri vašem delu vam želimo.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam