Nova Pearl Executive: Teri RigbyTim Teri Rigby se hitro vzpenja. Teri je tako uspelo komaj nekaj mesecev zatem, ko je postala Team Elite, si pripeti še pin Pearl Executive in je torej druga partnerka iz Velike Britanije v zgodovini naše družbe, ki ji je postalo doseči eno od najvišjih, executive, stopenj. Ponosna je na partnerje v svojem downlinu, ki so se pred kratkim okitili s stopnjami Team Leader in Team Manager ter ji tako pomagali do višjega pina.Čeprav se je morala Teri skupaj s svojim timom v šestih mesecih, odkar se je pridružila vrstam naših distributerjev, marsičesa naučiti, ostajajo vsi pozitivno naravnani s pogledom v prihodnost. Teri nam je tako zaupala, da je po udeležbi na svojem prvem Synergyjevem srečanju na Dunaju še bolj motivirana kot kdaj koli prej.

»Synergy je edina družba direktne prodaje, s katero sem doslej sodelovala, v kateri imaš občutek, da zaposleni in distributerji, ki delajo na terenu, dihajo kot eno, kot en sam tim. Občutek imam, da smo vsi na isti valovni dolžini, da smo vsi del neverjetnega gibanja.«

Teri se je med odraščanjem veliko ukvarjala s športom, najuspešnejša je bila v netballu in košarki. Igrala je za najboljši netball klub v Veliki Britaniji, med študijem pa je bila del košarkaške ekipe svoje univerze. Ljubezen do timskega športa jo je tako navdušila za mentaliteto timskega dela v mrežnem marketingu. Teri je iz svoje športne kariere tako prinesla vse potrebne veščine: zna postavljati cilje, zna se iti pošteno igro in zna vložiti dovolj truda v svoje delo, ki prinaša izjemne rezultate. Ugotovila je, da ista načela spodbuja tudi Synergy WorldWide.

Teri se je z mrežnim marketingom začela ukvarjati v 70-ih letih prejšnjega stoletja, ko je štela 22 let. V podjetju, kateremu se je pridružila, se je hitro povzpela na najvišjo možno stopnjo. Zaradi moževe službe se je nato preselila v Nemčijo, kjer so odraščali njuni trije otroci. Kasneje pa se je vrnila v Veliko Britanijo in se pridružila drugemu podjetju za mrežni marketing skupaj z materjo. Za tisto podjetje je delala 20 let in se prebila čisto na vrh, ko pa je uvidela, da je priložnosti za uspeh v njem v Veliki Britaniji vse manj, se je »preselila« v podjetje, kjer pa je priložnosti iz dneva v dan več: v Synergy WorldWide.

»V Veliko Britanijo bomo prinesli velik Synergy val. Zato, da bi nam to uspelo, moj tim zjutraj prej vstaja in zvečer kasneje leže v posteljo.«

Čeprav se je Teri zavihtela med naše najuspešnejše (executive) vodje, pošteno prizna, da se mora še marsičesa naučiti, zato si je zastavila za cilj, da se iz dneva v dan česa novega nauči in da stori korak naprej v svojem osebnostnem razvoju. Trenutno se uči, kako bolje izvajati predstavitve in kako postati boljši zgled za svoj downline. Upa, da bo nekoč lahko takšen zgled svoji organizaciji, kot sta sedaj že njena sponzorja, Diamond Executive, Bart Woodcook, in Presidential Executive, Paul Blad.

»Še veliko dela me čaka. Ampak kljub temu z zaupanjem in pozitivno naravnanostjo gledam v prihodnost. Mama me je naučila, da je treba zbežati pred vsakomer, ki je negativno nastrojen.«

Teri je navdušena nad prihodnostjo, ki čaka našo družbo, in že zagreto pripravlja svoj tim na odlične izdelke in programe, ki se nam obetajo v prihodnosti. Njen downline trenutno testira Purify Kit, ki je bil na voljo samo udeležencem srečanja na Dunaju, da bodo v trenutku, ko bo Purify Kit tudi uradno na voljo, že imeli v rokah svoja pričevanja. Všeč so ji naši preprosti programi izdelkov in se zaveda, da bomo ravno s to preprostostjo navdušili ljudi tudi za poslovno priložnost.

»Na meni je, da poskrbim, da so stvari čim bolj preproste. Če je nekaj preveč zamotano, tega ljudje ne morejo duplicirati, če pa ni duplikacije, pa se lahko obrišeš pod nosom za uspešen posel.«

Teri verjame, da Synergy nudi odlično priložnost, čemur botruje predvsem to, da lahko družba in izdelki pomagajo toliko ljudem. V čast si šteje, da je lahko povezana z družbo, ki vlaga toliko sredstev v tehnologijo in znanost, da lahko proizvaja najkakovostnejše izdelke na svetu. Zato z vsakomer, ki ji prečka pot, z veseljem poklepeta o Synergy WorldWide.

»Synergy WorldWide je ponesel mrežni marketing na popolnoma drugo raven,« pravi.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam