Novi Team Director: Deniz Gungør


»Ne bi mogel reči, da me je pritegnila industrija mrežnega marketinga, ampak da me je pritegnil Synergy.«

Deniz je hitro razumel, koliko lahko Synergyjevi izdelki doprinesejo v življenje ljudi, zato sedaj, ko širi glas o njih, razume, kako lahko industrija direktne prodaje spremeni način, s katerim se lotevamo posla, in blagoslavlja ljudi po vsem svetu.

Deniz je o Synergyjevih izdelkih prvič slišal ob skodelici kave, ki jo je spil skupaj s svojim sponzorjem, Glennom Skamsarjem, in takoj dojel, kako dragoceni so. Čeprav se je takrat ukvarjal s številnimi projekti in tudi vodil svoje podjetje, mu priložnost, da bi širil glas o naših izdelkih, ni dala miru.

Deniz je po poklicu varnostnik, ki je tudi ustanovil svojo družbo za varovanje, vendar jo je medtem že zaprl, da bi se posvetil izključno Synergyju. Z inovativnimi pristopi in rešitvami za stranke je uspel že v industriji varovanja, sedaj pa so mu tudi v pomoč pri uspehih, ki jih beleži pri Synergyju.

»Po mojem mnenju je Synergy zelo močno orodje, s pomočjo katerega lahko vsi prispevamo k velikim spremembam v svetu. Če si partner pri Synergyju, te čakajo samo lepe stvari.«

Deniz na provizije, ki jih vsakdo zasluži, gleda kot na odraz števila ljudi, ki jim je nekdo doslej pomagal. Kadar se njemu poveča izplačana provizija, ve, da spreminja življenje več ljudi.

Poleg tega, da je naš najnovejši Team Director na Norveškem, je pred kratkim tudi prejel svojo prvo nagrado »Legacy« - Upanje Synergyja Williama Martina"- na evropskem srečanju na Dunaju. Deniz želi pomagati svetu, da bi odkril Synergy WorldWide, družbo, za katero pravi, da lahko doseže stvari, ki jih ni še uspelo doseči nikomur drugemu.

»Kombinacija družbe, izdelkov, integritete in vse večjega zavedanjga ter razumevanja zdravja in poslovnega modela bomo začeli postavljati nove svetovne rekorde v industriji mrežnega marketinga. In tudi jaz si bom odrezal svoj kos pogače.«


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam