PURIFY KIT SAMO ZA UDELEŽENCE EVROPSKEGA SREČANJA


Udeleženci letošnjega evropskega srečanja so imeli edinstveno priložnost, da so na Dunaju naročili Purify Kit, ki je bil na voljo samo za kratek čas. Ta Purify Kit je zelo podoben uradnemu Purify Kitu, ki ga bomo začeli v prihodnosti prodajati v Evropi kot del novega sistema izdelkov za elitno zdravje.

ZAKAJ JE TREBA OČISTITI MIKROBIOM?


»Purify« (Očisti) predstavlja prvi korak na poti do elitnega zdravja. Elitno zdravje je mogoče, ključ do njega pa predstavlja uravnotežen in ustrezno hranjen mikrobiom. Toksičnost okolja, s hranili osiromašena živila ter stresen in sedeč življenjski slog negativno vplivajo na sestavo našega mikrobioma, na ravnotežje med dobrimi in slabimi bakterijami, kar vpliva na vse organe v telesu. Neuravnotežen mikrobiom je treba očistiti.

PURIFY KIT


Purify Kit oziroma izdelke za očiščenje mikrobioma sestavlja klinično formulirana prehrana za mikrobiom, ki zadostuje za en teden. Uporabljajte ta temeljito zasnovana prehranska dopolnila in se ravnajte po prehranskih smernicah, s katerimi boste dosegali najboljše rezultate.

  1. BIOME DT je inovativno prehransko dopolnilo s cinkom, glutaminom, indijskim trpotcem (psiliumom), rastlinskimi izvlečki in semeni.
  2. BIOME SHAKE je šejk z visoko vsebnostjo rastlinskih beljakovin, esencialnih vitaminov in mineralov.
  3. BIOME ACTIVES je inovativna formulacija z inulinom in bakterijo vrste Bacillus coagulans, ki proizvaja veliko mlečne kisline.
  4. BODY PRIME vsebuje edinstveno mešanico magnezija, jabolčnega pektina in suhih sliv v prahu.
  5. PROARGI-9+ je patentirana formulacija, ki vsebuje L-arginin in L-citrulin ter 5 esencialnih vitaminov, ki izboljšajo delovanje celotnega telesa.

Za več informacij o odmerjanju izdelkov, priporočeni uporabi in prehranskih smernicah, ki jim je treba slediti med uporabo Purify Kita, si poglejte Purify Kit vodnik, ki si ga lahko snamete na spodnji povezavi.


POMEMBNO: Programu »Purify« je treba slediti v skladu z navodili v vodniku, saj priporočila na embalaži veljajo za dolgoročno uporabo izdelkov, ne pa za sedemdnevni program »Purify«. Za kakršna koli vprašanja v zvezi s tem vam je na voljo vaš predstavnik v klicnem centru za pomoč uporabnikom.

Ko boste uspešno opravili korak očiščenja (Purify), boste odprli vrata do naslednjih faz elitnega zdravja, v katerih boste priča bistvenim in trajnim spremembam v svojem zdravju ter življenju na splošno.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam