Nova Team Directorica: Kim Bradley


Kim Bradley iz Velike Britanije je le nekaj dni pred evropskim srečanjem na Dunaju uspelo doseči stopnjo Team Director, za katero smo ji z veseljem čestitali na odru. Poleg priznanja, ki ga je bila deležna za novo stopnjo, smo jo presenetili z nagrado Fundacije odličnosti, ki jo je prejela zaradi odličnega vodenja svojega tima v Veliki Britaniji.

Njen tim je vedel, kako malo ji še manjka do nove stopnje, zato so septembra pritisnili na plin, da se je lahko okitila z novim pinom. Pripravljenost njenega downlina, da ji pomaga stopiti na eno stopničko višje, dokazuje, da ga sestavljajo ljudje, ki ne samo poslovno sodelujejo, ampak med seboj tudi prijateljujejo in se podpirajo. Kim je dejala, da ji je bilo v veliko čast, da so tako močno zavihali rokave zanjo.

Kim je, preden je odkrila Synergy, delovala v zdravstveni industriji kot maserka globokih tkiv in coach za čustveni wellness. Veščine, ki si jih je pridobila kot coach za čustveni wellness, so se izkazale za koristne tudi v njenem Synergy poslu, saj je usposobila več ducat uspešnih graditeljev posla, marsikomu pa je tudi pomagala do bolj zdravega življenjskega sloga z našimi izdelki.

Ogromno truda je vsa ta leta vlagala v to, da je ustvarila predan tim, ki se odlično sporazumeva z drugimi ljudmi. Poskrbela je, da so vsi njeni partnerji na tekočem in da prejemajo vso potrebno pomoč na WhatsApp, Facebooku, spletnih webinarjih itd. Ker je z njimi ves čas v stiku, se ljudje počutijo kot del velike družine, ki ji pripadajo, saj vsakomur namenja enako pozornost, ne glede na to, kakšno stopnjo je že dosegel. Svoj downline je tudi poučila, kako vsak mesec postati Elite Honors Qualified. Kim trenutno skupaj s svojimi partnerji testira Purify Kit, ki je bil na voljo samo udeležencem srečanja na Dunaju, da bodo v trenutku, ko bo Purify Kit tudi uradno na voljo, že imeli v rokah svoja pričevanja. Navdušenje njenega tima nad Synergyjem in vzneseno razmišljanje o prihodnosti je večinoma posledica njenega navdušenja, organizacijskih sposobnosti in edinstvenih vodstvenih lastnosti.

»Kmalu zatem, ko sem začela graditi svoj posel, sem ugotovila, da lahko velik posel zgradi samo nekdo, ki lahko ves čas ohranja močno in enotno vizijo uspeha za celoten tim ter za vsakega posameznika v njem. Ljudje se lahko spotaknejo čez kakšno oviro ali pa bi najraje stisnili rep med noge. Ampak ves čas morajo vedeti, da jim je na voljo trdna skala, na katero se lahko naslonijo, na nekoga, ki bo vedno verjel v njihov uspeh, tudi ko sami ne bodo. In ko sem začenjala, sem sklenila, da bom takšna skala jaz. Sedaj pa se je enako močna vizija razširila tudi na številne partnerje v moji organizaciji.«

Eden od najbolj dragocenih nasvetov, ki jih je kdaj koli prejela, je bil nasvet Diamond Executiva, Barta Woodcooka, naj širi 'pozitivne trače'. Čeprav imajo trači in opravljanje običajno negativen prizvok, Kim rada 'opravlja' o zmagah svojih kolegov in o uspehih, ki jih celoten tim beleži. Vedno znova se zna svojemu timu zahvaliti za ves trud in je enako navdušena kot oni sami, ko kot vodje rastejo tudi oni.

»Konsistentnost je ključnega pomena. Sprva se ti zdi, da si kot osamljen otok v oceanu, ampak če verjameš še naprej, boš nekoč nekje naletel na odlične vodje v svojem timu, ki bodo uresničevali zastavljene cilje. Vendar pa moraš biti na samem začetku fokusiran ti.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam