Vsi ste povabljeni na naše usposabljanje za močne vodje!


Vse naše evropske partnerje toplo vabimo, da se udeležite usposabljanja za močne vodje, ki se bo med 2. in 4. decembrom odvijalo v World Trade Centru v Barceloni. Brezplačni dogodek ni namenjen samo partnerjem, ki se boste zanj kvalificirali, ampak so vrata odprta za čisto vse. Zelo se veselimo prvega uradnega dogodka na sedežu evropske pisarne v Barceloni v družbi vseh vas.

DO VKLJUČNO 31. OKTOBRA pa se lahko kvalificirate za različne nagrade, kot so povrnitev stroškov leta do višine največ 250 EUR, brezplačno prenočišče v hotelu in vabilo na posebno VIP večerjo. Vsi partnerji, ki se za zgoraj omenjene nagrade ne boste kvalificirali, boste morali potne stroške in stroške prenočišča kriti iz lastnega žepa. Registrirate se lahko do vključno 1. decembra!


ZAKAJ NAJ BI SE UDELEŽILI TEGA USPOSABLJANJA?


Ker bomo vzeli pod drobnogled novi duplikacijski sistem, s katerim boste prejeli potrebno strukturo za svoj posel. Poleg tega bomo izpeljali ločene sestanke za partnerje po posameznih stopnjah, s katerimi jim želimo v skladu z njihovimi potrebami in izkušnjami z mrežnim marketingom doseči preboj v poslu.

KVALIFICIRANI PARTNERJI


Partnerji, ki se boste med 1. julijem in vključno 31. oktobrom kvalificirali v skladu z enim od pogojev, ki jih navajamo v nadaljevanju, boste prejeli posebno vabilo na dogodek, imeli priložnost dobiti povrnjene stroške leta, prenočišča in še marsičesa drugega, kar bo seveda odvisno od naporov, ki jih boste vložili v izpolnjevanje kvalifikacijskih pogojev. Vsi kvalificirani partnerji boste v vabilu prejeli tudi povezavo, preko katere se boste lahko prijavili na dogodek.

KLIKNITE TUKAJ za več informacij o kvalificiranju za ta dogodek.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam