PRIHODNOST SYNERGY WORLDWIDE: ELITNO ZDRAVJE

Medtem ko naši partnerji že napeto pričakujejo preobrazbo Synergy WorldWide po vsem svetu, je generalni direktor, Greg Probert, lansiral enotno strategijo in sporočilo, ki nas bosta usmerjala na poti v prihodnost, v kateri se bosta za našo družbo cedila med in mleko. Enotno strategijo bomo začeli izvajati po vsem svetu in med seboj povezali vse partnerje pri sledenju enega samega cilja: razširjati elitno zdravje (Elite Health) med ljudi.

Naši evropski partnerji so na nedavnem evropskem srečanju na Dunaju, na katerem smo lansirali ta program, kot prvi izvedeli, kaj elitno zdravje sploh je, na kakšnih znanstvenih izsledkih temelji in katere inovativne rešitve smo pripravili, s katerimi ga je mogoče tudi udejanjiti. Nekaj rešitev je bilo že mogoče kupiti na evropskem srečanju, kjer so si lahko udeleženci kupili komplet izdelkov za očiščenje mikrobioma, Purify Kit, ki je bil v manj kot treh urah razprodan. Synergy se že veseli trenutka, ko bo Purify Kit tudi uradno na voljo na naših tržiščih in ne samo kot posebna ponudba za udeležence srečanja na Dunaju.

UDEJANJI SVOJE POTENCIALE IN DOSEZI ELITNO ZDRAVJE


Elitno zdravje (Elite Health) je najvišja stopnja dobrega počutja, pri kateri starost ni merilo za to, kaj vse človek v resnici zmore. Če se izrazimo bolj strokovno, elitno zdravje pomeni optimalno metabolično funkcijo. To je stanje, v katerem vsi organi dobro in učinkovito delujejo, zaradi česar ima človek več energije, da lahko več vidi, več počne in postane najboljša verzija sebe, ne glede na starost. Elitno zdravje pomeni vstopati v vsako naslednje desetletje življenja z elanom in novimi cilji pred očmi. Elitno zdravje pomeni svobodo, da živite brez vsakršnih omejitev, za kar potrebujete zdrav um in telo. Mi vemo, kako vas pripeljati do tja.ZAČENJAMO V SAMEM BISTVU


S prehranskimi dopolnili smo si več desetletij prizadevali izboljšati delovanje posameznih organov, vendar se nobena od rešitev ni dovolj posvetila nečemu, kar danes velja za samo bistvo celostnega zdravja.

Najnovejše znanstvene raziskave so razkrile, da znotraj vsakega človeškega telesa obstoji ekosistem, ki mu pravimo mikrobiom. Kompleksni preplet bakterij, glivic in mikroflore biva predvsem v črevesju in vpliva na zdravje praktično vseh človeških organov. Mikrobiom predstavlja kar 90 % vseh celic, iz katerih smo ustvarjeni, in le 10 % celic našega telesa vsebuje našo DNK. Čeprav mikrobe, ki prebivajo v našem telesu, nujno potrebujemo za preživetje, lahko zdravju tudi škodujejo.

Elitno zdravje je mogoče, ključ do njega pa predstavlja uravnotežen in ustrezno hranjen mikrobiom. Prevzemite vajeti nad svojim mikrobiomom v svoje roke, prebudite svoje potenciale in se podajte na popotovanje, katerega cilj je elitno zdravje.REŠITEV ELITNEGA ZDRAVJA SYNERGY WORLDWIDE


Synergy WorldWide je v sodelovanju z znanstveniki, raziskovalci in zdravniki iz Centra Hughes za raziskave in inovacije z veliko občutka razvil rešitve, namenjene očiščenju, okrepitvi in zaščiti telesa, začenši z mikrobiomom.

OČISTI (PURIFY)

Purify Kit oziroma izdelke za očiščenje mikrobioma sestavljajo inovativni klinično preizkušeni izdelki, ki »ponastavijo« mikrobiom in nam dajejo potrebno gorivo za zdravje. Izdelke jemljite v skladu s priporočili, obenem pa se tudi prehranjujte s hranljivimi živili, kot je to navedeno v vodniku, s čimer boste sprožili proces prečiščevanja mikrobioma. V tem tednu, v katerem boste uživali manj preprostih ogljikovih hidratov in sladkorjev, boste iz telesa izločili veliko toksičnih mikrobov in okrepili koristne mikrobe.

OKREPI IN ZAŠČITI (FORTIFY & PROTECT)

Ko boste izpeljali korak »Purify« (Očisti), bo telo pripravljeno na uporabo številnih učinkovitih in kakovostnih zdravstvenih rešitev. Sedanje že poznate: ProArgi-9+, Mistify, PhytoLife, nadomestek obroka SLMsmart, e9 in Body Prime. Izdelki iz našega stalnega repertoarja vam bodo pomagali doseči svoje cilje ne glede na to, ali segate po izdelkih, ki vam bodo pomagali uravnavati telesno težo, izboljšati kondicijo ali se bolje prehranjevati. Ta korak še razvijamo, v prihodnosti pa boste lahko uresničevali svoje zdravstvene cilje s paketi izdelkov, ki bodo vsebovali vse, kar boste potrebovali. V koraku »Fortify« (Okrepi) in »Protect« (Zaščiti) vas bodo čakali izdelki, s pomočjo katerih boste lahko na dolgi rok vzdrževali svoje zdravje in resnično zaživeli.

Vsak posameznik stopi na pot doseganja elitnega zdravja na sebi lastni točki v življenju, vendar vseeno nekaj velja kot pribito: z našo rešitvijo elitnega zdravja lahko na plano spravite človeka, kateri v resnici ste.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam