Poglejte si beta verzijo naše popolnoma prenovljene spletne strani!


Nova spletna stran družbe se ponaša z večjo funkcionalnostjo, lepšim videzom in interaktivnostjo, poleg tega pa je tudi uporabniku bolj prijazna. Preden bo uradno zaživela, bi vam radi dali priložnost, da se navadite na njen novi videz in da začutite vsebine in orodja, ki so na voljo na posameznih zavihkih.

Sedaj si lahko že ogledate beta različico nove spletne strani, ki bo na voljo, dokler ne bomo objavili uradne spletne strani. Raziščite poenostavljen postopek vpisovanja novih partnerjev in uporabnikov ter nakupovanja. Ugotovite, kako bodo vse nove funkcije spletne strani izboljšale vašo uporabniško izkušnjo in uporabniško izkušnjo vaših bodočih partnerjev in uporabnikov.


Opozarjamo vas, da je beta različica namenjena izključno v testne namene, saj nam boste vse do objave uradne spletne strani lahko podajali svoja mnenja in pripombe, da bomo lahko uporabniško izkušnjo še izboljšali. Naročil in vpisov preko beta različice spletne strani ne bomo upoštevali, ampak boste morali vse to še naprej izvajati preko Synergyworldwide.com.

Čakajo vas tudi:
  1. NOVI Pulse 
  2. NOVE osebne spletne strani 

Upam, da boste uživali ob raziskovanju nove in izboljšane spletne strani naše družbe!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam