DOBITNIKI NAGRAD »LEGACY« V LETU 2017

Naši partnerji ste vsako leto nominirani za zelo cenjene in zaželene nagrade »Legacy«. Na letošnjem evropskem srečanju ste lahko prejeli eno od treh nagrad, namenjenih partnerjem, ki puščajo največji pečat, in sicer Upanje Synergyja Willa Martina, Nagrado za človekoljuba Dana Higginsona in Fundacijo odličnosti.UPANJE SYNERGYJA WILLA MARTINA 


To nagrado podelimo partnerjem z edinstveno in navdihujočo zgodbo, povezano z našimi izdelki, poslom ali zdravjem. 

Daniel Krawcewicz
Poljska

Daniel je z nami že od prvega dne, ko smo začeli delovati na evropskih tleh, in je tudi član kluba ustanovnih partnerjev Synergy WorldWide na Poljskem. Daniel je kljub številnim vzponom in padcem v zadnjih letih ostal zvest Synergyju in svojem timu. Povsod, kamor gre, izraža svojo pripadnost naši družbi in je pripravljen storiti vse v svoji moči, da bomo skupaj segli po zvezdah.

Christer Sverre
Norveška

Christer res pretaka ogromno znoja za svoj uspeh. Mar mu je za potrebe svojega tima in svoj downline spodbuja, da uresničuje svoje najvišje cilje. Ko smo ga vprašali, v čem je skrivnost njegovega uspeha, je kot iz topa izstrelil ‘optimizem’ in skrb za druge. Lansko leto je prejel nagrado za norveškega rekruterja leta, saj z levo roko vpisuje nove partnerje in stranke kot po tekočem traku.

Nicola Barbieri
Italija

Nicola je korak za korakom in vztrajno napredoval do stopnje Team Director. Vsi, s katerimi dela, ga občudujejo in spoštujejo. Je proaktiven, etičen in strasten.

Martina Kodrun
Slovenija

Martina je certificirana osebna trenerka, ki diha za elitno zdravje. Ima močno vizijo za svoj Synergy posel, podprto z verjetjem, da je vse mogoče, in predanostjo zdravju. Pridno in vztrajno se loteva slehernega podviga v življenju.

Sarah Chambers
Velika Britanija

Sarah ima zares navdihujoče osebno pričevanje o ProArgi-9+, saj ji je ta izdelek dobesedno spremenil življenje in ji omogočil, da počne stvari, o katerih si ni več drznila sanjati. S svojim osebnim pričevanjem o močnem delovanju naših izdelkov je že pomagala številnim ljudem občutiti prednosti ProArgi-9+ in še naprej želi čim več soljudi seznaniti s prednostmi tega izdelka.FUNDACIJA ODLIČNOSTI 


To nagrado podelimo partnerjem, ki so s svojim poslom neverjetno prispevali k razvoju in rasti Synergy WorldWide.

Christine & Hansy Herrmann
Nemčija

Christine in Hansy trdita, da je Synergy WorldWide najboljše, kar se jima je v življenju zgodilo. Drugi vodje v naši družbi trdijo, da le malokdo prelije toliko krvi za svoj posel kot onadva, saj ju prav nobena ovira ne odvrne od cilja. Ko sta se odločila, da se bosta posvetila izključno svojemu poslu, sta zelo hitro dosegla stopnjo Team Director in gresta še naprej s polno paro naprej.

Roman Tanzler
Avstrija

Za Romanov uspeh imata zasluge njegovo navdušenje in iskrenost, zaradi katerih vpiše malodane vsakogar, kateremu prečka pot. Njegovo ime boste zasledili na večini seznamov najbolj prizadevnih in uspešnih partnerjev. Samo v aprilu je vpisal 18 sledilnih centrov in ima vsak mesec najmanj 10 dobitnikov bonusa Go Elite. Drugim je zgled, kaj vse je mogoče.

Miimu Jaatinen
Finska

Čeprav ima Miimu ogromno drugih obveznosti poleg svojega posla, vztrajno raste in širi pozitivno naravnanost po svoji organizaciji. Ko je odkrila Synergy, je še študirala in pričakovala otroka, ne vedoč, kaj ji bo prinesla prihodnost. Sedaj pa ona in njena družina beležijo uspeh za uspehom, ona pa vztrajno pomaga tudi drugim zabeležiti enake dosežke, kot jih je že ona sama.

Fernando Gatti
Italija

Čeprav je Fernando z nami šele dobro leto, je stari maček v mrežnem marketingu, s katerim se ukvarja že skoraj tri desetletja. V Italiji je doslej pustil izjemen pečat in ima velik vpliv tudi na partnerje po preostali celini. Z največjim veseljem uči vse evropske partnerje, kako delati po njegovem sistemu, ki je že marsikomu prinesel uspehe. Ima zelo visoke cilje tako zase kot za svojo vse večjo organizacijo. Prav nič ne dvomimo, da se bodo uresničili vsi po vrsti.NAGRADA ZA ČLOVEKOLJUBA DANA HIGGINSONA 


To nagrado podelimo partnerjem, ki so s svojim človekoljubnim in dobrodelnim delovanjem neverjetno prispevali k Synergy WorldWide in tudi izven njega. 

Reidun Lydersen Dalheim
Norveška

Reidun pravi, da že od nekdaj rada tekmuje, tako v športu kot v poslu. Gospa s pustolovsko žilico je mož beseda z veliko začetnico. Odlično podpira svoj številni downline. Nikoli ji ni žal časa in modrosti, ki ju namenja v dobrobit drugim.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam