Predstavljamo novo pot do uspeha pri Synergy WorldWidePravkar izboljšana pot do uspeha pri Synergy WorldWide vam prinaša nove priložnosti na vseh stopnjah. Pot do uspeha vam ponuja priložnost, za katero se splača kvalificirati, ne glede na to, ali ste na dobri poti, da postanete Team Leader ali da obdržite stopnjo Presidential Executive.

Prenovljeno pot do uspeha sedaj sestavljajo trije ekskluzivni oddihi: Leadership, Directors in Legacy Retreat, katerih namen je motivirati, nagrajevati in navdihovati partnerje za cvetoč ter neodvisen Synergy posel.

Kvalifikacija za vsakega od njih predstavlja pomemben mejnik na poti do puščanja pečata zdravja in blagostanja.

LEADERSHIP RETREAT


Uživajte na oddihu na evropskih tleh z drugimi vodji, ki vas vsako leto čaka na dih jemajoči destinaciji. Na prvem oddihu v okviru poti do uspeha vas čakajo skupinske aktivnosti, na mero pripravljena usposabljanja, hrana za prste obliznit in še marsikaj drugega.

Kdo se lahko kvalificira za ta oddih? Novi Team Leaderji in Team Managerji
Kdaj se bo odvijal? Junija ali julija vsako leto
Kje se bo odvijal? Na dih jemajočih evropskih destinacijah
Kvalifikacijsko obdobje: od marca do februarja

KLIKNITE TUKAJ za vse podrobnosti.

DIRECTORS RETREAT


Poletite v Utah in si oglejte sedež družbe na lastne oči. Spoznajte naše zaposlene, raziščite Center Hughes za raziskave in inovacije, oglejte si naš proizvodni obrat pod vodstvom vodnika, odkrijte pristnost naše družbe, naravne lepote Utaha in nočno življenje Las Vegasa – vse na samo enem potovanju!

Kdo se lahko kvalificira za ta oddih? Partnerji s stopnjo najmanj Team Director
Kdaj se bo odvijal? Avgusta
Kje se bo odvijal? V Salt Lake Cityju v Utahu in v Las Vegasu v Nevadi, ZDA
Kvalifikacijsko obdobje: od junija do maja

Kvalifikacijsko obdobje za Directors Retreat v letu 2018 je od oktobra 2017 do vključno maja 2018. 

KLIKNITE TUKAJ za vse podrobnosti.

LEGACY RETREAT


Najbolj prestižni oddih na naši poti do uspeha, Legacy Retreat, vključuje sanjske počitnice na eksotični destinaciji kjer koli na svetu na stroške družbe. Kvalificirajte se za Legacy Retreat in uživajte v edinstvenih dogodivščinah, luksuznih hotelih in hrani, nepozabnih ekskurzijah ter še v marsičem drugem. Počutili se boste kot kralji in kraljice.

Odkar smo vpeljali še dva druga oddiha, Leadership in Directors Retreat, smo spremenili kvalifikacijske pogoje za Legacy Retreat, ki bo odslej namenjen izključno partnerjem z eno od executive stopenj (torej od Pearl Executive naprej).

Kdo se lahko kvalificira za ta oddih? Partnerji s stopnjo najmanj Pearl Executive
Kdaj se bo odvijal? Odvisno od destinacije
Kje se bo odvijal? Na najbolj zaželenih destinacijah po vsem svetu
Kvalifikacijsko obdobje: od januarja do decembra

Presidential Executive partnerji si lahko prislužite tudi VIP paket!

KLIKNITE TUKAJ za vse podrobnosti.

Za kateri oddih se boste kvalificirali letos? Zavihajte rokave, zastavite si cilje in poskrbite, da se boste na seznamu udeležencev znašli tudi sami. Komaj čakamo, da vas lahko pocrkljamo na zasluženem edinstvenem potovanju.

* Datumi oddihov so okvirni. Urnik, destinacija in druge podrobnosti se bodo določili nekaj mesecev pred posameznim oddihom. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam