Webinar o znanstvenih izsledkih, ki so botrovali nastanku Trulūma


V ČETRTEK, 12. OKTOBRA, ob 20h po srednjeevropskem času, ste toplo vabljeni na drugega v seriji webinarjev o Trulūmu. Nikakor ne zamudite naše tedenske serije webinarjev, v katerih boste prejeli vse potrebne informacije o teh izdelkih.

Tokrat se nam bo pridružil vodja oddelka za trženje, Aaron McCain, ki se bo pomudil predvsem pri znanstvenih izsledkih, ki so botrovali nastanku Trulūma, o čemer je bilo že govora na nedavnem evropskem srečanju. Aaron bo odgovoril na vprašanja, kot so: »Kako deluje ta tehnologija za nego kože?« Če ste se nam pridružili v Barceloni, gotovo veste, da gre za izjemno zanimive informacije, ki jih preprosto morate prenesti na potencialne stranke.

Na webinar se registrirate na spodnji povezavi:  http://bit.ly/2y6r8nA
ID številka webinarja: 941-007-747

Toplo vas vabimo, da se nam pridružite na z informacijami nabitem webinarju, ki bo kot naročen, ko boste začeli uporabljati nove izdelke. Ta webinar bo torej drugi v seriji več webinarjev, v katerih si boste pridobili obilo znanja o naši novi liniji za nego kože, jo bolje razumeli in jo tudi bolje uporabljali na lastni koži.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam