REIDUN DALHEIM – NOVA ČLANICA KLUBA MILIJONARJEVEden od ključnih trenutkov na nedavnem evropskem srečanju je bil poklon izjemni ženski, ki že mnoga leta beleži uspeh za uspehom s svojim evropskim timom. Pearl Executive, Reidun Lydersen Dalheim, je občudovana vodja, ki je pred kratkim zaslužila milijonti dolar provizij pri Synergy WorldWide, kar je odraz njenega navdušenja nad družbo in našimi izdelki. 

Ta prelomnica v njenem poslu ni posledica slučaja, ampak trdega dela, zato nam je bilo v veliko čast, da smo ji smeli izreči priznanje na odru v Barceloni.

Reidun že celo življenje tekmuje. Obožuje šport, vse od smučanja do dirkanja z avtomobili, in čeprav ne premaguje več smučarskih strmin in dirkališč, še vedno najde poti, da se izkaže s svojo tekmovalno žilico. Synergy jo žene k temu, da tekmuje s seboj in da premika meje mogočega.

Prav zaradi svoje tekmovalne žilice je postala tudi članica kluba milijonarjev.

»To pomeni, da sem dosegla svoj cilj: da sem pomagala več tisoč ljudem do boljšega življenja.«

Reidun se je že pred 30 leti specializirala za komplementarno medicino in zato že večino življenja pomaga ljudem do elitnega zdravja.

Ko so ji leta 2009 predstavili Synergy WorldWide, je začela takoj preizkušati izdelke in imela z njimi odlične rezultate. Od takrat naprej jih je začela priporočati tudi svojim strankam.

Reidun ima že ogromno izjemnih izkušenj s Synergy WorldWide. Veliko časa namenja poučevanju ljudi o izdelkih, obenem pa tudi skrbi za izjemno zvesti tim, ki si je zadal za cilj, da pomaga ljudem do kakovostnejšega in polnejšega življenja.

Na srečo se zelo rada vozi z avtomobilom, zato brez težav premaguje velike razdalje širom severa Norveške, pomaga distributerjem in predstavlja poslovno priložnost novim ljudem. Zahvaljujoč svobodi, ki si jo je ustvarila s svojim poslom, ima več časa za dopuste in je deležna izkušenj, ki jih sicer ne bi bila.

Njen glavni cilj je pomagati vsem do uspeha. Veseli se še bolj svetle prihodnosti ne samo zase, ampak tudi za svoj tim, ki še naprej zvesto gradi svoj posel.

»Želim si še naprej delati tako kot doslej: pomagati ljudem do boljšega zdravja.«

Še enkrat, iskrene čestitke, draga Reidun!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam