Uvodni webinar o Trulumu


Koža je osmo čudo sveta. Prilagaja se, se celi in nas varuje pred zunanjim svetom. Glede na to, koliko znoja preznoji na nas, je na dlani, da se stara. Naša linija premium izdelkov za nego kozmetike, Trulūm, ji pomaga ne samo do mlajšega videza, ampak do tudi mladostnejšega delovanja na celični ravni.

Zatorej vas vabimo, da se v ČETRTEK, 5. OKTOBRA, ob 20h po srednjeevropskem času pridružite naši strokovnjakinji za marketinško komuniciranje, Catherine Bennett, ki bo vodila prvega v seriji več webinarjev o Trulūmu, v katerih boste prejeli vsa najpomembnejša znanja o naši novi liniji kozmetičnih izdelkov. Na prvem webinarju se bomo dotaknili, kako je linija sploh nastala in s kakšno tehnologijo jo izdelujemo. Poleg tega se bomo pomudili pri prednostih posameznih izdelkov, ključnih sestavinah in pravilni uporabi.

PODATKI ZA REGISTRACIJO NA WEBINAR

Na webinar se registrirate na spodnji povezavi: http://bit.ly/2hJ6tSu
ID številka webinarja: 337-692-187

Toplo vas vabimo, da se nam pridružite na z informacijami nabitem webinarju, ki bo kot naročen, ko boste začeli uporabljati nove izdelke. Prvi webinar bo torej prvi v seriji več webinarjev, v katerih si boste pridobili obilo znanja o naši novi liniji za nego kože, jo bolje razumeli in jo tudi bolje uporabljali na lastni koži.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam