TRULUM JE ŽE NA VOLJO!


Sedaj je jasno črno na belem, da je komplet izdelkov za nego kože Trulūm že na voljo na vseh naših evropskih tržiščih. Omislite si celotno linijo in zasijte v vsem svojem sijaju.


Linija premium izdelkov za nego kože Synergy, Trulūm, pomaga ne samo pomladiti kožo na pogled, ampak tudi delovanje kožnih celic. Celotno linijo sestavlja sedem znanstveno formuliranih izdelkov, ki vsebujejo številne dragocene in kakovostne sestavine rastlinskega izvora, ki delujejo na mikrobiom kože.
VEČ INFORMACIJ O POSAMEZNIH IZDELKOV
Za več informacij o znanstveni podlagi, posameznih izdelkih in navodila za uporabo izdelkov glej Vodnik za uporabo izdelkov Trulūm.

Za več informacij o posameznih izdelkih Trulūm si preberite liste z osnovnimi podatki:
Cleansing Gel
Hydrating Toner
Brightening Serum
Moisturizer
Youth Serum
Eye Cream
Intrinsic Complex

Poleg tega se nam ne pozabite pridružiti na posebnem webinarju o izdelkih iz linije Trulūm, ki ga bo v četrtek, 5. oktobra, ob 12:00 MST gostila naša strokovnjakinja za tržno komuniciranje, Catherine Bennett. Na webinarju vam bomo zaupali, kako je linija izdelkov sploh nastala, in kako jih je treba uporabljati. To bo le prvi izmed številnih webinarjev, na katerih bo govora o naši novi liniji izdelkov za nego kože, da boste postali strokovnjaki za Trulūm.

Za webinar se registrirate na naslednji povezavi
ID številka: 337-692-187

Webinar vas bo odlično pripravil na vsakodnevno uporabo izdelkov Trulūm. In zasijali boste v vsem svojem sijaju!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam