Ali so prehranska dopolnila Synergy ekološka?

Ko gre za prehranska dopolnila si uporabniki zaslužimo vrhunsko kakovost. Eno izmed najpogosteje zastavljenih vprašanj, ki jih prejmemo je, ali so prehranska dopolnila Synergy ekološka?

Kot verjetno večina izmed vas ve, se izraz ekološki nanaša  na način pridelave brez uporabe sintetičnih kemikalij. Naši lastni postopki revidiranja pridelovalcev in testiranja surovih, nepredelanih osnovnih sestavin zagotavljajo, da naše surovine izpolnjujejo ekološke standarde. Zaradi visokih lastnih standardov kvalitete in stroge notranje kontrole nismo za nobenega od naših končnih izdelkov zaprosili za katerikoli ekološki certifikat s strani zunanjih inšttucij. Pridobitev takega certifikata podjetja po svetu uporabljajo predvsem kot učinkovit tržni prijem za  pospeševanje prodaje.


Podjetje Synergy WorldWide se je že ob svoji ustanovitvi zavezalo k proizvodnji najboljših prehranskih dopolnil. Tako, kadar je primerno in smiselno, kupujemo surovine z ekološkim certifikatom, medtem, ko nekatere surovine sploh ne morejo biti predmet ekološkega certificiranja. Nekatere rastline, ki jih pridobivamo v njihovem naravnem divjem okolju namreč niso gojene in zato se zanje ekološki certifikat tudi ne more pridobiti. Nekatere surovine pa pridobivamo v državah, kjer nimajo ustreznih standardov za ekološko certificiranje. Naši partnerji so samo tisti dobavitelji, ki izpolnjujejo naše stroge standarde kakovosti – sami pregledamo tudi prostore naših dobaviteljev, saj se le tako prepričamo, da dosegajo zahtevane standarde. Naši lastni postopki pregleda oz. revizije pridelovalcev in testiranja surovih, nepredelanih sestavin, zagotavljajo, da vsa naša zelišča in surovine izpolnjujejo ekološke standarde.


Ko uporabljate prehranska dopolnila podjetja Synergy WorldWide, ste lahko prepričani, da izdelki ne vsebujejo nobenih ostankov gnojil, pesticidov ali drugih vrst onesnaženosti.

Ne pozabite, da ekološki certifikat s strani neodvisne organizacije ne pomeni nujno tudi visoke kakovosti. Ekološki produkti so vseeno lahko onesnaženi zaradi uporabe onesnažene vode v proizvodnem procesu ali zaradi drugih vzrokov onesnaženja, ki se jih pridelovalci niti sami ne zavedajo. Pravi dokaz kvalitete so rezultati testiranj, ki jih na vsakem koraku proizvodnega procesa izvajamo v skladu z najvišjimi in najstrožjimi zahtevami zagotavljanja kakovosti v industriji.

Prepričani ste lahko, da proizvajamo izdelke najvišje kakovosti z najvišjimi standardi čistosti.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam