Je Mistify samo še eno prehransko dopolnilo?

Mistify je okusen sadni sok - sadna mešanica, ki ima močno antioksidativno delovanje. Ljudje, ki ga redno uživajo, povedo,  da ima dober okus in se počutijo bolje.

Pa vendar, je Mistify res tako učinkovit?

Danes je na trgu ogromno (na videz) podobnih izdelkov, ki vsebujejo jagode acai. Konec koncev, za take sokove obstaja ogromen trg in mnogo podjetij izdeluje podobne. Brazilske jagode acai  so zaradi svojih pozitivnih vplivov na človeško telo trenutno zelo popularne, zato jih lahko najdemo v prehranskih dopolnilih najrazličnejših proizvajalcev.

Je tako Mistify samo še eno moderno prehransko dopolnilo na tem prenasičenem trgu?


Odgovor: NE, Mistify NI samo še eno prehransko dopolnilo v obliki sadne mešanice. 

Mistify je resnično učinkovito prehransko dopolnilo, ki z močnim antioksidativnim delovanjem lahko pomaga ljudem na različne načine. Mistifyjeva formula je skrbno zasnovana na podlagi znanstvenih raziskav. Mistify je zasnovan, da podpira zdravje ljudi in pomaga telesu v boju proti prostim radikalom. Prav tako izboljša počutje in zviša nivo energije, kar nam sodobna prehrana ne omogoča.

Ko gre za konkurenco, Mistify zmaga.

To dokazujejo rezultati testov, ki jih je objavil neodvisni laboratorij, ki ni povezan z družbo Synergy WorldWide. Mistify so primerjali z ostalimi vodilnimi izdelki te kategorije na trgu, katere pa vse prekosi v absorpciji kisikovih radikalov (ORAC), vsebnosti katehina (Catechin), antocijanina (Anthocyanin) in fenolnih skupin (Phenolics). Preverite sami:


Zgornje tabele prikazujejo, da Mistify s svojo formulo biološko aktivnih organskih spojin prekosi konkurenco v vseh pogledih antioksidativnega delovanja. Vsebuje učinkovite naravne sestavine za boj proti prostim radikalom.

Ne verjemite nam na besedo, ampak začnite uporabljati Mistify in se prepričajte sami.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam