V SLOVENIJI SMO POLETELI

Za nami je prva uradna turneja TakeOff Tour 2014 po slovenskih mestih v organizaciji podjetja Synergy WorldWide, namenjena predstavitvi izdelkov, poslovne priložnosti ter izobraževanju aktivnih članov.

Kljub močni burji smo vzleteli nad Izolo…
Erich Dengg, Direktor poslovanja za Nemčijo, Avstrijo in Slovenijo ter Hakan E.Cetin, Emerald Executive, eden izmed pionirjev prodajne mreže evropskega trga sta motivirala in inspirirala člane v treh slovenskih mestih. Udeleženci so dobili nove razloge zakaj se odločiti ravno za Synergy Vital 3 prehranska dopolnila, kako s podjetjem Synergy WorldWide razviti in obdržati dober posel in kako svoje delo opravljati kvalitetno, skladno z zakonodajo in predpisi ter pošteno in etično.

Turneja se je odvijala v treh slovenskih regijah, Osrednjeslovenski, Primorski in Štajerski, v Izoli, Ljubljani in Rimskih Toplicah.. Na vsakem od dogodkov so pri organizaciji sodelovali gostitelji posameznih dogodkov: Dragica Likar v Izoli, Irena Kladivar v Ljubljani in Nuša Brvar v Rimskih Toplicah. Skupaj se je turneje udeležilo kar 140 gostov.

Hakan E. Cetin je inspiriral in motiviral člane z odličnim izobraževanjem.
Po besedah organizatorke Izolskega dogodka Dragice Likar je dogodek s tujima gostoma dal novo dimenzijo Synergy poslu v Sloveniji. Po zbranih odzivih Likarjeva ugotavlja, da so bili gostje z vsebino dogodka zadovoljni, da so dobili odgovore na svoja vprašanja in so se jim odprla nova obzorja.

Irena Kladivar je bila prav tako navdušena nad dobrim odzivom gostov. Kot je povedala je bila dobra obiskanost dogodka glede na delo članov v preteklem obdobju in prepoznavnost ter ogled gostov iz tujine, pričakovana. Gostje so tudi po koncu programa ostali, spraševali in se želeli pogovarjati z gostoma, zato smo dogodek zaključili s skupno večerjo.

V Rimskih Toplicah smo turnejo zaključili z
 okusno martinovo pojedino.
Zadnji dan smo se preselili v Rimske Toplice, kjer je Nuša Brvar zbrala člane in goste, ki so prišli celo iz slovenske in avstrijske Koroške. Povedala je, da je vzdušje pričakovanja napolnilo dvorano in prijetno navdušilo tudi predavatelje ter poudarila, da je bila ta turneja plod teamskega dela v preteklih mesecih.

Hakan E. Cetin je bil navdušen nad številom gostov in potencialom slovenskega trga. Erich Dengg pa je bil izredno zadovoljen s celotno organizacijo in se že pripravlja na novo turnejo, ki se bo odvijala med 5. in 7. januarjem 2014. Podrobnosti o posameznih dogodkih sledijo kmalu.

Se vidimo na naslednji Synergy on tour!

V Ljubljani je bila največja udeležba, več kot 60 udeležencev.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam