Srečanje 2014 bo v Barceloni, v Španiji!

Sprejemamo zgodnje rezervacije


Naj se fiesta začne! Srečanje 2014 v Barceloni, v Španiji, obeta, da bo najpomembnejši dogodek Synergy WorldWide v Evropi.

KLIKNITE TUKAJ in raziščite nedavno objavljeno spletno stran srečanja. Tukaj boste našli odgovore na vsa svoja vprašanja o srečanju Summit 2014.

Zgodnje registracije so na voljo že ZDAJ po ceni 59 EUR.


Izkoristite ugodno ceno zgodnje rezervacije, preden se strošek rezervacije 1. marca poveča na 79 EUR.

V podjetju Synergy se neizmerno veselimo srečanja z evropskimi skupinami v Barceloni z njeno očarljivo umetnostjo, arhitekturo in zgodovino. To velemesto je popoln kraj za praznovanje ciljev, ki so jih skupine Synergy dosegle v letu 2014. Naj vas veličastnost tega zgodovinskega mesta spodbudi k napredovanju v svojem poslu s svežimi zamislimi in pogledi.

Srečanje 2014 bo potekalo v kongresnem centru Palau de Congressos de Catalunya, simbolu barcelonske sodobne arhitekture, zasnovanem tako, da izkorišča naravno svetlobo. Izjemno prizorišče je leta 2001 osvojilo državno nagrado za arhitekturo in gosti številne vrhunske dogodke v Španiji. V središču Palau de Congressos bodo udeleženci srečanja Synergy lahko uživali v pristni španski kuhinji in zabavi. Črpali bodo iz znanja nadarjenih evropskih vodij in vodilnih kadrov družbe Synergy. Vsi posamezniki, ki so napredovali, bodo deležni zasluženega aplavza za svoje dosežke, medtem ko bodo vsi tisti, ki so napredovali na višje stopnje in postali novi člani kluba milijonarjev, prejeli individualna priznanja in čestitke. Ne zamudite dragocenih novic, ki bodo objavljene na tem dogodku.

Srečanje je najbolj pričakovan dogodek leta, in tudi upravičeno. V podjetju Synergy postavljamo proslavitev napredovanj na prvo mesto. Vaša rast in rast vašega poslovanja sta razloga, da Synergy blesti. Srečanje je namenjeno vam – načrtujte pot v Barcelono 2014.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam