Forbes je uvrstil NSP/SWW na seznam najbolj zaupanja vrednih ameriških podjetij

Letos je ameriška revija Forbes objavila seznam 100 najbolj zaupanja vrednih ameriških podjetij (America’s 100 Most Trustworthy Companies) in na lestvico v kategoriji manjših podjetij  uvrstila tudi Nature’s Sunshine in Synergy WorldWide. Uvrstitev na ta seznam, po interpretaciji revije Forbes,  kaže predanost obeh družb poslovnemu modelu odprtosti in integritete.


Nature’s Sunshine  (NATR), matična družba in priznan partner podjetja Synergy WorldWide, je eno izmed samo štirih podjetij s področja farmacije, ki so uvrščena na ta prestižni seznam. Še več, izmed teh štirih je Nature's Sunshine/Synergy WorldWide  prejel najvišjo AGR oceno (92 od 100).* Poleg tega je Natures Sunshine tudi edino podjetje na tem seznamu, ki se ukvarja izključno z direktno prodajo.Uvrščenost na ta seznam dokazuje nadaljnjo zavezanost Synergy WorldWide in Nature's Sunshine k  integriteti na vseh področjih poslovnih praks.
Kako se seznam oblikuje?

Kot pomoč pri uvrščanju podjetij na lestvico najbolj zaupanja vrednih podjetij se revija Forbes zanaša na oceno tveganj , ki jo za posamezno podjetje izdela mednarodna družba Governance Metrics International (GMI). GMI se ukvarja z ocenami izpostavljenosti podjetij različnim globalnim tveganjem in pri svoji oceni upšteva 60 različnih meril tveganj s področja korporativnega upravljanja, okoljske in socialne izpostavljenosti ter računovodstva, ki vplivajo na delovanje javnih delniških družb. Podjetja z najbolj transparentnim računovodstvom, z najnižjo pojavnostjo dogodkov z visokim tveganjem in tista, ki imajo ustrezen nadzorni organ so običajno uvrščena najvišje.

GMI preverja več kot 8000 javnih delniških družb in dodeljuje oceno tveganja vsako četrtletje. Podjetja na seznamu najboljših 100 morajo dosegati tržno vrednost v višini  $250 milijonov ali več in ne smejo imeti neporavnanih obveznosti in dolgov.

*AGR ocena pomeni »accounting and governance risk score.« Za več informacij pojdite na Forbes.com.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam