Na voljo sta novi Synergy predstavitveni orodji!

Synergy je pripravil novi prodajni orodji, s katerima boste dinamično, preprosto in privlačno predstavili našo poslovno priložnost. Naj vam raste posel, zato zlahka in ponosno delite z drugimi Synergyjeve izdelke, priložnost in poslanstvo s pomočjo Synergy prezentacije »First Look« in predstavitvenega lista.


Synergy prezentacija »First Look«

Predstavljamo vam sodobno oblikovano prezentacijo s slikami živih barv, s katerimi boste lahko učinkovito povedali svojo Synergy zgodbo. Kot nekdo, ki gradi svoj posel, že tako in tako ves čas širite glas o Synergy WorldWide v deveto vas, odslej pa vam je na voljo še celostno orodje, ki ga lahko z lahkoto uporabite na 1:1 ali skupinskih predstavitvah.

PRENESI PREDSTAVITVENE PROSOJNICE    
PRENESI PRIMER SCENARIJA

Opazili boste, da se na vsaki prosojnici pojavlja le zelo malo besedila, saj vas bodo vodile slike, da bodo poslušalci bolj pozorni na to, kar jim boste povedali vi. Če vam je morda neprijetno ob misli, da je na prezentaciji bore malo besedila, kar mirno, saj si lahko na računalnik shranite tudi PDF datoteko s primerom scenarija, ki ga lahko proučite in uporabite. Primer scenarija boste našli tudi v opombah v datoteki s predstavitvenimi prosojnicami. Radi bi vas opozorili, da od vas ne pričakujemo, da se boste na pamet naučili in se kot pijanec plota držali scenarija, ki vam je na voljo, ampak naj vam besedilo v njem služi samo za zgled oziroma naj predstavlja vodnik in orodje, s katerim lahko vadite. Nenazadnje pri vseh predstavitvah velja, da vaja dela mojstra.

S pomočjo prosojnic boste dobro izvežbani izvajalci predstavitev pomagali drugim odkriti poslanstvo Synergyja, t.j. pustiti pečat. Predstavili boste, kako je podjetje zavezano znanosti in razvijanju prehranskih dopolnil najvišje kakovosti. Ljudi boste seznanili z našo elitno linijo izdelkov in na kratko predstavili donosni Mega-Match sistem nagrajevanja. Na koncu predstavitev boste lahko samozavestno odgovorili na vprašanje, zakaj je morda nekdo ves ta čas iskal prav Synergy WorldWide.

Synergy predstavitveni list

S pričujočim vizualnim vodnikom predstavite koristi naših inovativnih poslovnih priložnosti in načnite ploden pogovor o tem, kako lahko Synergy spreminja življenja. Predstavitveni list prikazuje, kako lahko ljudje vključijo Synergy v svoj obstoječi življenjski slog na takšni ravni, kot je zanje primerna, in to neodvisno od tega, ali se želijo s poslom ukvarjati poklicno ali bi radi samo povečali
obstoječi dohodek.

PRENESI ZDAJ

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam